Sanat

3.Richard – Hasan Ali Yücel Klasikleri PDF Oku indir

3.Richard – Hasan Ali Yücel Klasikleri PDF oku indir, William Shakespeare tarafından kaleme alınan 3.Richard – Hasan Ali Yücel Klasikleri kitabı, 2016 sayfadan bir araya gelmiştir. İş Bankası Kültür Yayınları – Hasan Ali Yücel Klasikler Dizisi değeri ile basılan 3.Richard – Hasan Ali Yücel Klasikleri kitabı Türkçe ebatında olup, Özdemir Nutku tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda 3.Richard – Hasan Ali Yücel Klasikleri pdf oku, 3.Richard – Hasan Ali Yücel Klasikleri PDF yandex, 3.Richard – Hasan Ali Yücel Klasikleri PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

3.Richard – Hasan Ali Yücel Klasikleri PDF Oku

William Shakespeare (1564-1616): Oyunları ve şiirlerinde insanlık durumlarını dile getiriş gücüyle hemen hemen 400 senedir bütün dünya okur ve seyircilerini etkilemeyi sürdüren tanınmış yazar, III. Richard’da en fazla ilgilendiği temalardan iktidar hırsı ve bunun getirdiği zincirleme suç dizisini işler.

Richard, Shakespeare’in ayrıntılı bir biçimde ele aldığı, gerçek dünya ile trajik hesaplaşmasını yapan, tarihsel deneyimle donatılmış ilk büyük oyun kahramanıdır.

Ciltli:

Sayfa Sayısı: 221

İnce Kapak:

Baskı Yılı: 2016

e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 177

Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu