PDF Kitap

Oona’nın Zamansız Hayatı PDF Oku indir

Oona’nın Zamansız Hayatı PDF oku indir, Margarita Montimore tarafından kaleme alınan Oona’nın Zamansız Hayatı kitabı, 2. Hamur sayfadan bir araya gelmiştir. Epsilon Yayınevi değeri ile basılan Oona’nın Zamansız Hayatı kitabı 407 ebatında olup, 2024 Kübra Tekneci tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Oona’nın Zamansız Hayatı pdf oku, Oona’nın Zamansız Hayatı PDF yandex, Oona’nın Zamansız Hayatı PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Oona’nın Zamansız Hayatı PDF Oku

Amazon Editörlerinin Seçtiği Yılın En İyi 20 Kitabından Biri

“Sayısız aydınlanma ânı ve sürprizleriyle, Oona’yı elinizden düşürmeniz çok zor.” –USA Today
“Zaman zaman trajik ama zaferlerle dolu bu kitap, en nihayetinde mutluluk veren ve özgürleştiren bir hikâye.” –The Guardian
“Liane Moriarty’nin Yeniden Başlamak İçin Güzel Bir Gün ve Kate Atkinson’ın Hayat, Sil Baştan’ını anımsatan Oona’nın Zamansız Hayatı keyifli ve özgün bir eser.” –Booklist

Her yeni yıl bununla birlikte yeni umutlar getirir fakat 1982’nin yeni yıl arifesinde 18 yaşındaki Oona Lockhart’ın hissettiği şey sıradan bir heyecan değildir. Ekonomi okumak için Londra’ya mı gitmeli, yoksa Brooklyn’de kalıp erkek arkadaşıyla birlikte müziğe olan tutkusunun peşine mi düşmelidir?
Yeni yıl için geri sayım başlarken, Oona bilincini yitirir; uyandığındaysa bir sonraki yılın ilk gününe uyanmamıştır. Bunun yerine kendini otuz iki yıl ardından, 51 yaşındaki bedeninde bulur. Her yeni yılda rasgele bir zamana atlayacağını öğrenen Oona, geçmişi ve geleceğiyle yüzleşip zamansız bir hayat sürerken her seferinde yaşamını yeniden keşfetmek zorundadır.
Artık geleceğe dair plan yaparken yalnızca 365 günü hesaplaması gerekiyordur. Bir sonraki yıl kaç yaşında uyanacaktır? Daha da mühimsi kim olacaktır?

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu