Müzik

Eksik Şiir PDF indir

Eksik Şiir PDF Oku indir, Eksik Şiir kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Eksik Şiir kitabının kapağı ise 224 özelliğine sahiptir. 9789753425889 dilinde yazılmış olan Eksik Şiir kitabını 01.02.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Eksik Şiir kitabını PDF indir.

Eksik Şiir PDF

Sanatçının 1975-2006 arasında yazdığı 400’ün üzerinde şarkının kelimelerinden hazırlanmış, Eksik Şiir adını taşıyan seçki 15 Aralık 2006’da kitapçılarda olacak. Açılışında “Hayat Sana Teşekkür Ederim”, finalinde ise “Gidemem”in bulunduğu kitapta 197 Sezen Aksu şarkısının kelimeleri yer alıyor.

Türkiye’de art arda 3-4 kuşağın anılarında yer etmiş Sezen şarkılarını böyle bir kitap bütünlüğü içinde, bu kez “okunacak” bir şey olarak sunarken, sanatçının şarkı kelimelerinin taşıdığı şiirselliği okurla paylaşmak, kendi müziklerine kavuşmazdan önce, kâğıt üstüne ilk geldikleri halleriyle okutmak istedik.

Eksik Şiir, aşk ve sevgi, tutkularımız, vazgeçişlerimiz ve hep yeniden umutlanışımız üzerine bir kitap. İnsan olmakla ne kadar kırılgan bulunduğumuzu, ama her şeye rağmen yaralarımızı sarıp ayakta durabilecek güce sahip bulunduğumuzu ispatlıyor.

Eksik Şiir Özeti

Eksik Şiir Pdf Oku

Eksik Şiir Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu