PDF Kitap

Mitoloji Nedir Ne Değildir? PDF Oku indir

Mitoloji Nedir Ne Değildir? PDF oku indir, Oğuz Mutlu tarafından kaleme alınan Mitoloji Nedir Ne Değildir? kitabı, 14×20 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Mitoloji Nedir Ne Değildir? kitabı 2017 ebatında olup, 1. Basım Gürer Yayınları tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Mitoloji Nedir Ne Değildir? pdf oku, Mitoloji Nedir Ne Değildir? PDF yandex, Mitoloji Nedir Ne Değildir? PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Mitoloji Nedir Ne Değildir? PDF Oku

Sadece söylenceleri bilmek, mitolojiyi iyi bilmek manasına gelmez. Mitolojiyi iyi bilmek için, her şeyden önce mitolojinin ne olduğunu veya ne olmadığını iyi bilmek gerekir.
Elinizdeki bu kitap, siz değerli okurlarımıza mitoloji ile ilgili en kıymetli ve en temel bilgileri sağlamaktadır. Bu kitap sayesinde mitolojiyle alakalı kavramlar olan mitosu, eposu ve logosu en iyi biçimde tanıyacak, mitolojinin neden ve nasıl oluştuğunu anlayacaksınız. Mitolojinin dinlerle ve sembollerle olan ilişkilerinin farkına varacak, mitolojinin insanlık, bilim ve sanat üzerindeki etkilerini keşfedeceksiniz. Mitolojilerdeki tanrıların, kahramanların, yaratıkların aslında neleri işaret ettiğini öğrenecek, yaratılış ve kıyamet anlatılarının sırrıne kapılacaksınız. Ayrıca bu kitapta, alışılagelmişin aksine yalnızca Yunan mitolojisine ait değil, diğer bir çok mitolojiye de ait ayrıntılar bulacaksınız.
“Mitoloji Nedir, Ne Değildir?” mitolojiyi araştırmak isteyen ama nereden başlayacağını bilemeyenler için mitolojiye giriş eseri, mitoloji ile ilgili zaten işinde uzman olanlar içinse mühim bir kaynak niteliğindedir.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu