PDF Kitap

İş’in 100 Yılı – Zeka, Dikkat ve İffet PDF Oku indir

İş’in 100 Yılı – Zeka, Dikkat ve İffet PDF oku indir, Y. Doğan Çetinkaya tarafından kaleme alınan İş’in 100 Yılı – Zeka, Dikkat ve İffet kitabı, 440 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan İş’in 100 Yılı – Zeka, Dikkat ve İffet kitabı 23,5 x 29,5 ebatında olup, 2024 İş Bankası Kültür Yayınları tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda İş’in 100 Yılı – Zeka, Dikkat ve İffet pdf oku, İş’in 100 Yılı – Zeka, Dikkat ve İffet PDF yandex, İş’in 100 Yılı – Zeka, Dikkat ve İffet PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

İş’in 100 Yılı – Zeka, Dikkat ve İffet PDF Oku

Sermayenin azlığına bakarak cesaretiniz kırılmasın. Böyle müesseseler için en kuvvetli sermaye, zekâ, dikkat, iffettir. Teknik ve metodik çalışmasını bilmektir. Bu kanaatle işe sarılınız, behemehal muvaffak olursunuz…

Bu işte muvaffak olmayı, eğer şahsi bir izzeti nefis meselesinden daha ileri, milli bir gurur, milli bir izzeti nefis meselesi yaparsanız çalışmak için, hedefinize ulaşmak ve daha yükselmek için muhtaç olduğunuz ateşi, enerjiyi bol bol yüreklerinizde bulacaksınız.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 1924

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu