PDF Kitap

Harry Potter ve Felsefe Taşı – 1.Kitap PDF Oku indir

Harry Potter ve Felsefe Taşı – 1.Kitap PDF oku indir, Ülkü Tamer tarafından kaleme alınan Harry Potter ve Felsefe Taşı – 1.Kitap kitabı, 1. Hamur sayfadan bir araya gelmiştir. Yapı Kredi Yayınları değeri ile basılan Harry Potter ve Felsefe Taşı – 1.Kitap kitabı 276 ebatında olup, 2016 J. K. Rowling tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Harry Potter ve Felsefe Taşı – 1.Kitap pdf oku, Harry Potter ve Felsefe Taşı – 1.Kitap PDF yandex, Harry Potter ve Felsefe Taşı – 1.Kitap PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Harry Potter ve Felsefe Taşı – 1.Kitap PDF Oku

Sihirli ve esrarengiz bir dünyanın kapısını aralamaya ne dersiniz? Harry Potter ve Felsefe Taşı, J. K. Rowling’in yedi romandan bir araya gelen ve onu tüm zamanların en başarılı yazarlarından biri yapan Harry Potter serisinin birinci kitabı. Fantastik ögelerle süslenmiş bu gizem ve macera dolu kitap ilginizi çektiyse gelin, Harry Potter ve Felsefe Taşı’na göz atalım.

 

“Harry Potter ve Felsefe Taşı” adlı kitabı neden okumalısınız?

Hem serinin hem J. K. Rowling’in ilk kitabı olan Harry Potter ve Felsefe Taşı, on birinci doğum gününde Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu’na kabul mektubu alan genç büyücü Harry Potter’ı konu alıyor. Ne kadar ünlü olduğuna dair hiçbir düşüncesi olmayan Harry kendisine kötü davranan ve değersiz hissettiren teyzesi ve eniştesi tarafından büyütülüyor. Ta ki büyücülük dünyasının en ünlü okulu olan Hogwarts’a kabul alana kadar… Okuldaki ilk senesinde yakın arkadaşlar kadar düşman da ediniyor ve gelmiş geçmiş en karanlık büyücülerden bazılarıyla yüz yüze geliyor. Harry varlığından haberdar olmadığı mistik bir dünyanın derinliklerine çekilirken öte yandan da kendisine ve ailesine dair gerçekleri keşfediyor. Rowling’in fantastik türde yazdığı Harry Potter ve Felsefe Taşı hem çocuklara hem de yetişkinlere hitap ediyor. Yazarın yaratıcı, şakali ve etkileyici bir üslupla kaleme aldığı roman, okuyucuya büyüleyici bir okuma deneyimi vadediyor. Sayfalarını heyecan içinde çevireceğiniz Harry Potter ve Felsefe Taşı her kitap severin kütüphanesinde bulunması gereken başyapıt niteliğinde eşsiz bir eser.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Harry Potter ve Felsefe Taşı’nın yayımlanmadan önce yayınevleri tarafından defalarca geri çevirildiğini duymuş muydunuz? Peki ya kitabın Harry Potter serisinin geri kalanıyla birlikte büyücülüğü teşvik ettiği suçlamaları sebebiyle bazı dinî gruplar tarafından saldırıya uğradığını ve bazı ülkelerde yagizlendiğinı? Roman, 120 milyondan fazla kopya satarak tüm zamanların en fazla satan üçüncü romanı hâline gelir ve birden fazla ödüle layık görülür. En az 73 dile çevrilen roman, J.K. Rowling’i milyarder yapar. Türkiye’de ilk kez Dost Kitabevi tarafından 1999 senesinde yayımlanan romanın hakları ardından Yapı Kredi Yayınları tarafından satın alınır. Toplam 276 sayfadan bir araya gelen ve orijinal ismi “Harry Potter and the Philosopher’s Stone” olan kitap Ülkü Tamer’in çevirisiyle 2016 senesinde Yapı Kredi Yayınları imzasıyla yayımlanır. 2001 senesinde aynı isimle beyaz perdeye bir araya getirilen roman (IMDb: 7.6/10) film severlerden de geçer not alarak en fazla izlenen filmler içinde yerini alır.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Harry Potter’ın maceralarını okumaya devam etmek isteğe göre Harry Potter Özel Kutulu Set – 7 Kitap Takım’a inceleyebilirsiniz.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu