Çocuk

Dikkat! Nokta Birleştir IQ Zeka Geliştir PDF indir

Dikkat! Nokta Birleştir IQ Zeka Geliştir PDF Oku indir, Dikkat! Nokta Birleştir IQ Zeka Geliştir kitabı 9789753125109 sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Dikkat! Nokta Birleştir IQ Zeka Geliştir kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 07.10.2024 dilinde yazılmış olan Dikkat! Nokta Birleştir IQ Zeka Geliştir kitabını Selahattin Güloğlu numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Dikkat! Nokta Birleştir IQ Zeka Geliştir kitabını PDF indir.

Dikkat! Nokta Birleştir IQ Zeka Geliştir PDF

Akıl dolu bu kartlar, 4 yaş ve üzeri ( Anaokulu, İlkokul) grubuna giren çocukların görsel hafıza, el becerileri, dikkat ve zihinsel gelişimine destek olmak maksadıyla hazırlanmıştır. Yaşadığımız çağda aşağı yukarı her ortamda eğitici oyun kartları çocukların yaratıcılığını ve gelişimini desteklemek IQ zeka gelişimine katkı vermek maksadıyla hazırlanmış ve tercih edilen oyun kartları olmuştur.
Yanında kalemiyle birlikte olan bu kartlar çocukların erken yaşlarda çizim yaptıkları için el becerilerine ve noktaları birleştirerek akıl düzeylerine katkı verebilmek için dizayn edilmiştır. Kutuda bulunan 18 adet kartın her iki ön yüzünde 32 değişik oyunlarla noktaları birleştirmek üzere hazırlanmıştır. Çocukların seveceği boyutta bir araya getirilen bu kartlar onlara oyuncak zevki verirken birliktece kaliteli vakit geçirilmelerine katkı sunacaktır.
 
Çocukların algılarının her gün değişgenlik gösterdiğini fark etmek onların daha dikkatli olmalarını sağlamak maksadı ile 10 dikkat nokta birleştir dikkat zeka geliştir kartlarını hazırlayıp sizlerin beğeninize sunduk. 
 
Hazırlanan kartların çocuğun dikkatini toplaması için basitten zora içindeki kalemle yanındaki şeklin aynısını kopyalamak maksadı ile silinebilir şeklinde dizayn edilmiş olup 18 kart 32 oyun içermektedir. 
 
Çocuklarımızı sıkmadan keyifli bir biçimde bu kartları tercih ederek hem güzel vakit geçirmesi sağlanacak hem de zekalarını geliştirecektir.
Sizlere akıl dolu eğlenceler….

Dikkat! Nokta Birleştir IQ Zeka Geliştir Özeti

Dikkat! Nokta Birleştir IQ Zeka Geliştir Pdf Oku

Dikkat! Nokta Birleştir IQ Zeka Geliştir Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu