Eğitim

Sırlarımız Kadar Hastayız PDF Oku indir

Sırlarımız Kadar Hastayız PDF oku indir, Bülent Demircioğlu tarafından kaleme alınan Sırlarımız Kadar Hastayız kitabı, 344 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Sırlarımız Kadar Hastayız kitabı 13,5 x 21 ebatında olup, 2022 Destek Yayınları tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Sırlarımız Kadar Hastayız pdf oku, Sırlarımız Kadar Hastayız PDF yandex, Sırlarımız Kadar Hastayız PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Sırlarımız Kadar Hastayız PDF Oku

Sırlarımız Kadar Hastayız
Gündelik yaşamınızı negatif yönde etkileyen ve bilinçaltınızda gizlenen meselelerin farkına vararak daha sağlıklı bir yaşama kavuşmak ister misiniz? Cevabınız “Evet.” ise ReSetting sisteminin kurucusu Bülent Demircioğlu’nun Sırlarımız Kadar Hastayız adlı kitabına bir şans verebilirsiniz. Demircioğlu, bu eseriyle bilinçaltındaki travmaların bedene ve ruha etkilerini göstermeyi planlıyor. Gelin, e-kitap formatıyla anında okuma imkânı sunan ve farkındalığınızı artırabilecek Sırlarımız Kadar Hastayız’ın içeriğini yakında zamandan gözlemleyelim.

“Sırlarımız Kadar Hastayız” adlı kitabı neden okumalısınız?
İnsanların günlük yaşamından toplumsal statüsüne kadar bir çok faktör psikolojik durumunu etkileyebilir. Sırlarımız Kadar Hastayız, bireylerin ruhsal durumunu dikkate alarak hastalıkların temeline odaklanıyor. Bülent Demircioğlu, yürüttüğü çalışmalar ışığında kaleme aldığı bu eserde hastalıklara neden olan farklı etkenleri bir bir inceliyor. Bu incelemeler, travmalardan aile öyküsüne kadar uzanıyor. Ruh sağlığına iyi gelebilecek öneriler ve yöntemler sunarak yaşamın geri kalanının nasıl verimli geçirilebileceği hususunda okurlarına farkındalık kazandırmayı amaçlıyor. Yazar, bir konu ile ilgili bilgi verdikten sonra örnekler ve uygulamalarla anlattıklarını pekiştiriyor. Sorunlar karşısında nasıl etkili biçimde mücadele edebileceğinizi bilemeyebilirsiniz. Lakin bu yol gösterici eserin desteğiyle doğru metotlarla enerji ve duygu boşaltımını yapabilirsiniz. Misal verilecek olursa yazarın enerji boşaltım önerileriyle vücudunuzda stres yaratan bir çok etkeni ortadan kaldırabilir, kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Orta ve Uzak Asya’nın alternatif tıp uygulamalarını da yakında zamandan takip eden Bülent Demircioğlu’nun geleneksel ve modern tıp sentezi sayesinde yeni gelişmeler öğrenebilirsiniz. Dijital yayıncılık aracılığıyla bu kitabı hemen okumaya başlayabilir, beden ve ruh sağlığınıza farkındalıkla yaklaşmanızı sağlayacak metotları keşfedebilirsiniz.

Bunları biliyor muydunuz?
Bülent Demircioğlu’nun nasıl tedavi edileceği zor olan hastalıklar için bilinçaltı teknikleri geliştirdiğini biliyor muydunuz? Asıl mesleği diş hekimliği olan yazar, modern ve alternatif tıpla yakında zamandan ilgilenir. ReSetting sistemini kurduktan sonra bilinçaltına daha fazla odaklanarak eğitimler düzenlemeye başlar. Çalışmalarının meyvelerinden biri olarak kaleme aldığı Sırlarımız Kadar Hastayız, Destek Yayınları etiketiyle okurlarıyla buluşur. Sürükleyiciliğiyle okurların beğenisini kazanan Sırlarımız Kadar Hastayız’ı e-kitap olarak satın alabilir, okumaya anında başlayabilirsiniz.

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz
Bülent Demircioğlu’nun Sırlarımız Kadar Hastayız isimli eserinin yararlı olduğunu kafanızı yoruyorsanız yazarın bir diğer eseri Sırtımdaki Ruh İzi’ni de inceleyebilirsiniz. Kişisel gelişim kategorisinde okurların çok fazla tercih ettiği Ustalık Gerektiren Kafaya Takmama Sanatı ve Seni Yoran Her Şeyi Bırak – Duygusal Manipülasyondan Kurtulma ve Korunma Metotları kitaplarını edinebilir, alanda daha fazla okuma uygulayabilirsiniz.’yı da inceleyebilirsiniz.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu