Sanat

Mihrapta Asılı Kandil PDF Oku indir

Mihrapta Asılı Kandil PDF oku indir, Sadettin Ökten tarafından kaleme alınan Mihrapta Asılı Kandil kitabı, 120 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Mihrapta Asılı Kandil kitabı 14 x 21 ebatında olup, 2023 Turkuvaz Kitap tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Mihrapta Asılı Kandil pdf oku, Mihrapta Asılı Kandil PDF yandex, Mihrapta Asılı Kandil PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Mihrapta Asılı Kandil PDF Oku

“San’at her dönem ve toplumda, hayatları kuşatan, bu hayata bir renk ve ufuk getiren, bireyin ve toplumun duygusal alanını geliştiren vazgeçilmez bir olgudur. Diğer bir deyişle yaşamın duygusal boyutunun olmazsa olmazıdır. Daha da ötesi san’at bireyin ve toplumun duygusal gereksinimlerine yanıt veren, bu ihtiyaçları tatmin eden, büyük bir eylemler külliyatıdır.”

Bilim tarihi ve felsefesi, kültür, medeniyet, sanat üzerine çalışmalarıyla düşünce dünyamızın mühim isimlerinden biri sayılan Saadettin Ökten’in Mihrapta Asılı Kandil kitabı bunun yanı sıra ufuk açıcı, sürükleyici bir hayat hikayesi. Yazarının deyişiyle, “Duygu dünyasının, san’at eseri, sanatkâr ve toplumla olan ilişkisini bireysel ölçekte algılayıp test eden birisinin hayat hikâyesi.”

Kültürle ve sanatla ilgilenen her okurun baş ucunda bulunması gereken bir kılavuz eser.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu