PDF Kitap

Carmilla – Karanlık Seri PDF Oku indir

Carmilla – Karanlık Seri PDF oku indir, Sheridan La Fanu tarafından kaleme alınan Carmilla – Karanlık Seri kitabı, 120 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Carmilla – Karanlık Seri kitabı 13,5 x 21 ebatında olup, 2024 Afa Kitap tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Carmilla – Karanlık Seri pdf oku, Carmilla – Karanlık Seri PDF yandex, Carmilla – Karanlık Seri PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Carmilla – Karanlık Seri PDF Oku

Bram Stoker’ın Dracula’sı üzerinde azımsanamayacak izler bırakan, sonraları Edgar Allan Poe’nun deneyeceği gotik üslubuyla dikkat çeken Carmilla, çarpıcı ve bir o kadar da kışkırtıcı. Yayına girdiği zamanda, kahramanı Carmilla’nın yaşadığı çarpık ilişkilerden dolayı kabullenilmeyen ve yok sayılan bu kitap, ardından vampir edebiyatının çekici ve kışkırtıcı emsallarinden biri olmuştur. Gençlik ve yalnızlık, güzel bir kızı doğaüstü güçlerin eline düşürebilir mi? Genç bir kız ile esrarengiz bir kadının ilişkisi üzerine kurulu bir öykü olan Carmilla, gotik vizyonun tekinsiz doğasını
günümüze taşıyor. Baş döndürücü cazibesi ve büyüleyici güzelliği ile etrafındakileri etkileyip ağına düşürmeyi başaran dişi bir vampir olan Carmilla ile tanışmaya hazır mısınız?

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu