PDF Kitap

Bülbüllerin Şarkı Söylediği Yer PDF Oku indir

Bülbüllerin Şarkı Söylediği Yer PDF oku indir, Behiç Ak tarafından kaleme alınan Bülbüllerin Şarkı Söylediği Yer kitabı, 152 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Bülbüllerin Şarkı Söylediği Yer kitabı 12 x 18 ebatında olup, 2024 Günışığı Kitaplığı tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Bülbüllerin Şarkı Söylediği Yer pdf oku, Bülbüllerin Şarkı Söylediği Yer PDF yandex, Bülbüllerin Şarkı Söylediği Yer PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Bülbüllerin Şarkı Söylediği Yer PDF Oku

Yazıp resimlediği özgün çocuk romanlarıyla çok bi hayli beğeni alan Behiç Ak, felsefi bir konuya yine mizahla yaklaşıyor, kendimizle ve çevremizle kurduğumuz ilişkilere eğiliyor. Aşırı bi hayli hızlı şehir yaşamında unutulan kırsal yaşamın dinginliğinin değerini; doğanın ahenginin, insanın kendini bulmasındaki etkilerini duyumsatıyor. Şehir ve köy yaşamı içindeki farklara ve etkileşimlere dikkat çeken roman, çokrenkli karakterleriyle doğa, sanat ve yetenek üzerine düşündürüyor.
 
Kerem, babasından farklı olduğunu ispatlamak istiyordu. Çıktığı yürüyüşte önce içsesiyle tanıştı, sonra kendini bülbül seslerinin yankılandığı yemyeşil bir yaylada buldu. Yollarda, kavun heykeli yapan dev adam, ablasının çokrenkli arkadaşı Dilan, çoban köpeği Dost, ablasından çello çalmayı öğrenen Eşber ve moda tasarımcısı Feyza Hanım’la tanıştı. Peki ya defile yapan korkuluklar, futbol topu dolu tarla gerçek miydi? Kerem kendisiyle nasıl barışacak, gerçek Kerem’i nasıl bulacaktı?..

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu