Hobi

Çocuklar İçin Çizim Kitabı PDF indir

Çocuklar İçin Çizim Kitabı PDF Oku indir, Çocuklar İçin Çizim Kitabı kitabı Art For Kids: Drawing sayfadan oluşmakta ve 112 boyutundadır. Çocuklar İçin Çizim Kitabı kitabının kapağı ise 9786053437314 özelliğine sahiptir. 08.03.2016 dilinde yazılmış olan Çocuklar İçin Çizim Kitabı kitabını Esra Özilhan Çiftçi numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Çocuklar İçin Çizim Kitabı kitabını PDF indir.

Çocuklar İçin Çizim Kitabı PDF

Ressam olmayı hayal edenler için müthiş bir rehber
 
Harika çizimler yapmak için bir ressam veya yetişkin olmanız gerekmez. Çizim yapmak için gereksiniminiz olan tek şey bir kâğıt, bir kalem ve bu çocuk dostu kılavuzdur.
 
HERKES ÇİZİM YAPABİLİR! Çünkü çizim yapmanın tek bir yolu yoktur. Yüz kişiden aynı sandalyeyi çizmelerini isteğe göre, yüz farklı çizim elde edersiniz. “Herkes sanatçı olarak doğar,” diyor Kathryn Temple, “yalnızca bazıları büyürken içlerindeki sanatçıyı ardında bırakmış olur.” Temple, Çocuklar İçin Çizim Kitabı’nda, çizim yapmaya başlamanıza yahut çizimlerinizi bir üst düzeyye çıkarmanıza yol gösterecek kolay ipuçları, teknikler ve hileler gösteriyor. Edindiğiniz yeni becerilerle birden fazla yeni etkinliğin
üstesinden gelmekten keyif alacaksınız.
Bunun için gereksiniminiz olan tek şey bir kurşun kalem, biraz kâğıt ve bir eskiz defteridir. Kullanabileceğiniz başka birden fazla havalı çizim malzemesi olduğunu da öğreneceksiniz. İşe çizgi çizerek başlayacaksınız ve karmaşık nesnelerin basit şekillerden oluştuğunu öğreneceksiniz.
 
Işık olmasaydı hiçbir şey göremezdik. Gölge olmasaydı, her şey yassı ve iki boyutlu görünürdü. Işık ve gölgeyi tercih ederek çiziminize nasıl hayat verebileceğinizi göreceksiniz. Sonra dünya çapında gördüklerinizi kâğıdınıza oranlı aktarmanıza yol gösterecek harika hileler öğreneceksiniz. Perspektif aracılığıyla, çizimlerinize bakan herkes, çizdiğiniz nesnelerin içinden geçebilecekmiş gibi hissedecek.
Artık ipuçlarını takip ederek insanları yüzlere ve vücutlara, onları da önceden öğrendiğiniz basit şekillere ayırarak çizebileceksiniz. Sonunda, hayal gücünüzden esinlenerek çizimler görülmektedirabileceksiniz.
 
“Temel çizim tekniklerine  harika bir giriş…  Ressam adayları için faydalı bir kaynak.” – School Library Journal
 

Çocuklar İçin Çizim Kitabı Özeti

Çocuklar İçin Çizim Kitabı Pdf Oku

Çocuklar İçin Çizim Kitabı Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu