PDF Kitap

Isaac Newton PDF indir

Isaac Newton PDF Oku indir, Isaac Newton kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Isaac Newton kitabının kapağı ise 128 özelliğine sahiptir. 9786254472350 dilinde yazılmış olan Isaac Newton kitabını 07.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Isaac Newton kitabını PDF indir.

Isaac Newton PDF

“Isaac Newton bugün yaşasaydı, şimdilerdeki imkânlarla kim bilir daha neler başarırdı?”
Profesör Fatin, oluşturduğu hologramlarla bir yapay zekâ meydana getirmiştir. Profesör, bilim bireylerinın keşiflerini inceleyerek, bu çalışmaları ve bu çalışmaların sonuçlarına dayalı tüm verileri yapay zekâya uyarlamıştır.
Yeni Dünya Takımı ise bilim bireylerinın hayatlarını araştıracak ve araştırma verilerini sabitleyerek yapay zekâya çevirecektır. Bunun yanında geçmişin büyük zihinleri, yarım kalan işlerini tamamlayabilecekler.
Yeni Dünya Takımı, bilim bireylerinın zihinlerini yapay zekâya aktarıyor. Yapay zekânın oluşturduğu hologram aracılığıyla bilim insanlarıyla konuşabiliyor, onların keşiflerini öğrenip, ilham verici hayat hikâyelerine ortak oluyor.
Bu kitapta, modern bilimin temelini atan Isaac Newton’un olağanüstü hayat hikâyesi yer alıyor. Kütle çekimi yasası, optik çalışmaları, hareket yasaları ve Newton’un diğer keşifleri örneklerle anlatılıyor.
Newton’un bilinmeyen yönlerini keşfeden Yeni Dünya Takımı, hırs ve azim arasındaki ince çizgiyi fark ederken bir de sürprizle karşılaşıyor.

Isaac Newton Özeti

Isaac Newton Pdf Oku

Isaac Newton Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu