Edebiyat

Ud Çalan Kadınlar Sana Michelin’li Sofralardan Baktım Aziz İstanbul PDF indir

Ud Çalan Kadınlar Sana Michelin’li Sofralardan Baktım Aziz İstanbul PDF Oku indir, Ud Çalan Kadınlar Sana Michelin’li Sofralardan Baktım Aziz İstanbul kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Ud Çalan Kadınlar Sana Michelin’li Sofralardan Baktım Aziz İstanbul kitabının kapağı ise 272 özelliğine sahiptir. 9786052653456 dilinde yazılmış olan Ud Çalan Kadınlar Sana Michelin’li Sofralardan Baktım Aziz İstanbul kitabını 07.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Ud Çalan Kadınlar Sana Michelin’li Sofralardan Baktım Aziz İstanbul kitabını PDF indir.

Ud Çalan Kadınlar Sana Michelin’li Sofralardan Baktım Aziz İstanbul PDF

İstanbul’un yakın tarihine, yeme-içme kültürüne, eski-yeni ve önümüzdeki zamanlarda insanına dokunan bir hayat kitabı: Ud Çalan Kadınlar – Sana Michelin’li Sofralardan Baktım Aziz İstanbul.
 
Reha Tanör, dünyanın en tipik köprülerinden biri sayılan Galata Köprüsü’nden ünlü Camondo Merdivenleri’ne, Fatih-Harbiye’deki Neriman’ın udla tango arasındaki gelgitinden darbe dönemlerinde yaralanan benliklerimize kadar; dünü, bugünü ve yarını, lezzetli sohbet sofralarında değerlendirdiği denemeleriyle çıkıyor okur karşısına. Türkiye’de geleceği kuracak kadınların niteliklerini, ekonomik çaresizliğin kadın-erkek eşitsizliğini nasıl yıkacağını; kültüre, tarihe ve mizaha dokunan kalemiyle işliyor sayfalarında.
 
“‘Ben dün gece hovardalıkta idim. Maksim’e gittim, para yedim.’
‘Kimmiş bu hovarda?’
‘Neriman.’
‘Neriman mı?’
‘Evet Kerimcan veya İrfancan falan değil, Neriman.’
‘Kime söylemiş?’
‘Evlenmeye hazırlandığı Şinasi’ye. Üstelik eklemiş, Macit’le birliktedik, diye.’
‘Yok canım? Sen nereden biliyorsun?’
‘Fatih-Harbiye tramvayında öğrendim.’”

Ud Çalan Kadınlar Sana Michelin’li Sofralardan Baktım Aziz İstanbul Özeti

Ud Çalan Kadınlar Sana Michelin’li Sofralardan Baktım Aziz İstanbul Pdf Oku

Ud Çalan Kadınlar Sana Michelin’li Sofralardan Baktım Aziz İstanbul Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu