PDF Kitap

Nikola Tesla PDF indir

Nikola Tesla PDF Oku indir, Nikola Tesla kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Nikola Tesla kitabının kapağı ise 128 özelliğine sahiptir. 9786254472329 dilinde yazılmış olan Nikola Tesla kitabını 07.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Nikola Tesla kitabını PDF indir.

Nikola Tesla PDF

“Nikola Tesla bugün yaşasaydı, şimdilerdeki imkânlarla kim bilir daha neler başarırdı?”
Profesör Fatin, oluşturduğu hologramlarla bir yapay zekâ meydana getirmiştir. Profesör, bilim bireylerinın keşiflerini inceleyerek, bu çalışmaları ve bu çalışmaların sonuçlarına dayalı tüm verileri yapay zekâya uyarlamıştır.
Yeni Dünya Takımı ise bilim bireylerinın hayatlarını araştıracak ve araştırma verilerini sabitleyerek yapay zekâya çevirecektır. Bunun yanında geçmişin büyük zihinleri, yarım kalan işlerini tamamlayabilecekler.
Yeni Dünya Takımı, bilim bireylerinın zihinlerini yapay zekâya aktarıyor. Yapay zekânın oluşturduğu hologram aracılığıyla bilim insanlarıyla konuşabiliyor, onların keşiflerini öğrenip, ilham verici hayat hikâyelerine ortak oluyor.
Bu kitapta, geleceği şekillendiren ve elektriğin sihirbazı olarak anılan Nikola Tesla’nın olağanüstü hayat hikâyesi yer alıyor. Alternatif akım çalışmaları, ünlü bobini ve Tesla’nın diğer keşifleri örneklerle anlatılıyor.
Tesla’nın bilinmeyen yönlerini keşfeden Yeni Dünya Takımı, öte yandan da takım içindeki güven sorununu aşmaya çalışıyor.

Nikola Tesla Özeti

Nikola Tesla Pdf Oku

Nikola Tesla Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu