Bilim & Mühendislik

Pal Sokağı Çocukları PDF indir

Pal Sokağı Çocukları PDF Oku indir, Pal Sokağı Çocukları kitabı 01.01.2023 sayfadan oluşmakta ve 200 boyutundadır. Pal Sokağı Çocukları kitabının kapağı ise 9786258281378 özelliğine sahiptir. Abdulkadir Annak dilinde yazılmış olan Pal Sokağı Çocukları kitabını Mine Atafırat numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Pal Sokağı Çocukları kitabını PDF indir.

Pal Sokağı Çocukları PDF

Dünyanın neresine giderseniz gidin, onun ile ilgili sohbet edebileceğiniz birilerini bulabileceğiniz bir kitap Pál Sokağı Çocukları. Dostluk nedir bilen, aynı hedef ve ideal uğruna omuz omuza müthiş bir irade gösteren çocuklardan bir araya gelen iki çetenin, Kırmızı Gömlekliler ile Pál Sokağı Çocukları’nın savaşının hikâyesi… Çocuk olmanın verdiği gözüpeklik aracılığıyla her sayfada heyecanı giderek git gide artan bir hikâye…

Yayımlandığı ilk günden ibu yana dünyanın dört bir yanından dillere tercüme edilen bu roman, ne kadar zaman geçerse geçsin okurunu çocukluğun o umut dolu, inatçı, hareketli ve “ciddi” dünyasına âdeta ışınlayıveriyor. Bu büyüleyici hikâyenin gencinden yaşlısına herkesi etkilemesinin sebebi belki tam da hiç eskimemesidir.
 

Pal Sokağı Çocukları Özeti

Pal Sokağı Çocukları Pdf Oku

Pal Sokağı Çocukları Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu