Spor

Neymar / Sahanın Yıldızları PDF indir

Neymar / Sahanın Yıldızları PDF Oku indir, Neymar / Sahanın Yıldızları kitabı 9786258364903 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Neymar / Sahanın Yıldızları kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 21.08.2023 dilinde yazılmış olan Neymar / Sahanın Yıldızları kitabını Handan Sağlanmak Arlı numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Neymar / Sahanın Yıldızları kitabını PDF indir.

Neymar / Sahanın Yıldızları PDF

2023 yılı güncel bilgileriyle!
 
Her çocuk gibi o da sokaklarda top oynayarak başladı hayal kurmaya. Günün birinde Brezilya’nın yıldızı olacak ve desteğini her zaman hissettiği ailesini gururlandıracaktı.
 
Yerel takımlarda başlayan futbol macerası, dünya çapında tanınan bir futbolcu olma yolundaki ilk durağıydı yalnızca. Daha sonra büyük sahnelere transfer olacak ve başarısı takım kaptanlığına kadar uzanacaktı.
Bir dansçının zarafetine sahip müthiş becerileriyle attığı her golle de kendini ispatlayacaktı.
 
Yetenekleriyle sınırları zorlayan, oynadığı her maça renk katan ve futbolseverleri büyüleyen Brezilyalı futbol dehası, milyonları kendine hayran bırakırken futbol dünyasına getirdiği yeni solukla çoktan unutulmazların arasında yerini aldı bile. Neymar’ın hikâyesinde futbolun büyüsüne şahit olacak ve onunla olağanüstü bir yolculuğa çıkacaksınız.

Neymar / Sahanın Yıldızları Özeti

Neymar / Sahanın Yıldızları Pdf Oku

Neymar / Sahanın Yıldızları Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu