Eğitim

Düşün Ve Zengin Ol PDF Oku indir

Düşün Ve Zengin Ol PDF oku indir, Zeliha İyidoğan Babayiğit tarafından kaleme alınan Düşün Ve Zengin Ol kitabı, 1999 sayfadan bir araya gelmiştir. Altın Kitaplar – Kişisel Gelişim Dizisi değeri ile basılan Düşün Ve Zengin Ol kitabı Türkçe ebatında olup, Napoleon Hill tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Düşün Ve Zengin Ol pdf oku, Düşün Ve Zengin Ol PDF yandex, Düşün Ve Zengin Ol PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Düşün Ve Zengin Ol PDF Oku

Bütün önüne geçerin üstesinden gelebileceğimiz, her emelimize ulaşabileceğimiz, sürekli olarak akan bir nehirden taşar gibi başarıya ulaşabileceğimiz bir rehberlik ediyor. Bu kitap, gücüyle bizi sarsacak yaşamımızı değiştirecektir.

Eğer “Çekim Yasası`nı uyguluyorum ama benim için çalışmıyor” veya “arada bir çalışıyor, arada bir çalışmıyor” diyorsanız; bu kuvvetli yasayı her seferinde lehinize çalıştırmanın ispatlanmış formülü bu kitapta bulacaksınız!

Napoleon Hill, Düşün ve Zengin Ol`u 1937`de Henry Ford, Thomas Edison gibi bir çok tanınmış ismin de bulunduğu çok başarılı 500 insan üzerinde yaptığı 25 yıllık bir araştırmanın neticesinde yazmıştır. Dünyanın en fazla satan kitaplarından olan Düşün ve Zengin Ol`u şu anda elinizde tutuyor olmanız bir tesadüf mü? Bu kitapta bulunan 13 adımlık formül ile başarıya giden yolda sırrı kullanmakta ustalaşacaksınız. Bir kez okumak kesinlikle yetmez!…

Hayalllerinize ulaşmak mı istiyorsunuz?O zaman Hill`in ölümsüz kaidelerinı takip etmeniz yeter!…

 

 

#BBD0E0
»

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu