Sağlık

Sağlıkta İnsan Kaynakları Yönetimi PDF indir

Sağlıkta İnsan Kaynakları Yönetimi PDF Oku indir, Sağlıkta İnsan Kaynakları Yönetimi kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Sağlıkta İnsan Kaynakları Yönetimi kitabının kapağı ise 536 özelliğine sahiptir. 9786253715397 dilinde yazılmış olan Sağlıkta İnsan Kaynakları Yönetimi kitabını 05.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Sağlıkta İnsan Kaynakları Yönetimi kitabını PDF indir.

Sağlıkta İnsan Kaynakları Yönetimi PDF

Sağlık sektörü, emek ve teknoloji yoğun hizmet sağlamaktadır. İşleyen bir sağlık sistemi, nitelikli sağlık profesyonelleri ve bu profesyonellerin doğru işlerde, doğru şekillerde istihdamı ile olabilecek olmak­tır.

Teknolojinin gelişmesi sağlık sek­töründe yeni çalışma ve uzmanlık alanlarının ortaya çıkmasına ve sektörün emek gereksiniminin artmasına neden olmaktadır.

DSÖ raporlarında “2030’a kadar 10 milyon sağlık meslek elemanı açığı oluşacağı” ifade edilmektedir.
Bu gerekçeler, önümüzdeki zamanda sağlıkta insan kaynakları planlaması ve yönetiminin bugün olduğundan çok daha zor ve öncelikli bulunacağını söylemektedir.
Sağlıkta İnsan Kaynakları Yönetimi isimli bu kitap, doğrudan sağlık hizmetlerinin işleyişi ve sektörün özellikli durumunu yansıtacak biçimde hazırlanmıştır.

Kitabın yazımında, çeşitli üniversitelerinden sağlıkta insan kaynakları yönetimi akademisyenleri ve uygulamacılar rol almış ve sıkı bir editörlük süreci sonunda nitelikli bir bilimsel kaynak ortaya çıkmıştır.

Kitapta, sağlık sektörüne özel iş alanları, meslekler, iş analizleri, iş gücü planlaması, işe alım, oryantasyon, hizmet içi eğitim, performans ölçümü, kariyer planlama, iş sonlandırma, iletişim ve iş birliği süreçleriyle birlikte sağlık sektörünün güncel poblemleri, mevcut durum analizi, stratejik yönetim, etik ve hukuki ortam analizi, sağlık çalışanlarının hakları ve sağlık iş gücünün geleceği konularında bölümler bulacaksınız.

Kitabın, sağlık sektöründe öğrenme ve öğretme derdinde olanlara faydalı bir kaynak olmasını ümit ediyoruz.

Sağlıkta İnsan Kaynakları Yönetimi Özeti

Sağlıkta İnsan Kaynakları Yönetimi Pdf Oku

Sağlıkta İnsan Kaynakları Yönetimi Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu