Kişisel Gelişim

Aslında İmkansız Yoktur PDF indir

Aslını söylemek gerekirse İmkansız Yoktur PDF Oku indir, Aslını söylemek gerekirse İmkansız Yoktur kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Aslını söylemek gerekirse İmkansız Yoktur kitabının kapağı ise 248 özelliğine sahiptir. 9786259843919 dilinde yazılmış olan Aslını söylemek gerekirse İmkansız Yoktur kitabını 11.09.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Aslını söylemek gerekirse İmkansız Yoktur kitabını PDF indir.

Aslını söylemek gerekirse İmkansız Yoktur PDF

Kendi DNA’nızı, evladınızın, annenizin, benzer genlere sahip akrabalarınızın ve partnerinizin DNA’sını etkin bir biçimde programlayabilir, bu dünya çapında kendinize ve sevdiklerinize bir cennet bahşedebilirsiniz!
 
Tanrıça Kadınlar Okulu’nda DNA üzerine eğitim almış öğrencilerin yaşadıkları tecrübeleri ve değişimleri okuduktan sonra, eminim ki siz de yaşamınızdaki fırsatları geç olmadan yakalamak ve kendinizin en iyi versiyonu olmak için vakit kaybetmek istemeyeceksiniz.
 
Düşünsenize! Saç renginizi değiştirecek, cildinizi güzelleştirecek, ağrılarınızı dindirecek ve tabii ki sevdiklerinizi pozitif olana yönlendirip kötü olan her şeyi rahatlıkla yaşamınızdan uzaklaştırabileceksiniz. Resmen bu dünya çapında bir cennet yaratabileceksiniz.
 
Bugün bilim ve teknoloji yoluyla yapılan genetik işlemleri yalnızca farkındalık gücünüzle kendi kendinize başarabilirsiniz; tüm adımları sırasıyla, doğru biçimde takip ederseniz tabi ki. Şimdilik karmanıza dokunmadan yapabileceğiniz tüm uygulamaları, siz değerli okurlarımız için meditasyon olarak ses kaydı haline getirdim. Bu meditasyonlara kitabın içindeki karekodlardan ulaşabilir ve benimle birlikte rahatlıkla uygulayabilirsiniz.
 
İçinde bulunduğumuz cehennemden kurtulmanın bir rotası var evet; fakat bunu karanlıktan korkup onunla savaşarak başaramayız. Lakin ve fakat sevginin yolunu izlersek bunun üstesinden gelebiliriz. Keyifli okumalar.

Aslını söylemek gerekirse İmkansız Yoktur Özeti

Aslını söylemek gerekirse İmkansız Yoktur Pdf Oku

Aslını söylemek gerekirse İmkansız Yoktur Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu