Spor

Messi / Benim Futbol Kahramanım PDF indir

Messi / Benim Futbol Kahramanım PDF Oku indir, Messi / Benim Futbol Kahramanım kitabı Lıonel Messı – My Football Hero sayfadan oluşmakta ve 144 boyutundadır. Messi / Benim Futbol Kahramanım kitabının kapağı ise 9786256402669 özelliğine sahiptir. 04.11.2023 dilinde yazılmış olan Messi / Benim Futbol Kahramanım kitabını Ömer Faruk Çağlar numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Messi / Benim Futbol Kahramanım kitabını PDF indir.

Messi / Benim Futbol Kahramanım PDF

POSTER, FUTBOLCU KARTI VE AYRAÇ HEDİYELİ!
#10
EFSANENİN MİRASÇISI: LIONEL MESSI
Messi âdeta Maradona’yı izleyemeyenler için gönderilmiş bir futbol dâhisidir. Büyüme hormonu eksikliği tanısı sebebiyle zor bir çocukluk yaşayan Messi için hayat hem sosyal hem ekonomik anlamda önüne geçerle dolu bir yola dönüşmüştü. Üstelik bu süreç onu içine kapanık, suskun ve çekingen bir çocuk hâline getirmişti. Lakin o, asla pes etmedi! Yaşadığı bütün zorluklara rağmen varlığını o olağanüstü ayaklarıyla ifade etmeyi seçti.
Top oynaması imkânsız gözüyle bakılan o çocuk, büyüdü ve kendini ispatlayarak futbolseverlerin gözünde gezegenin en iyisi oldu. Futbol kariyerindeki başarıları ve dudak uçuklatan golleriyle adını efsanelerin yanına yazdırdı. O, artık futbolun mucize çocuğuydu. Arjantin’de başlayan yolculuğu, uzun seneler formasını terlettiği Barcelona ve ardından Paris’te devam etti. Bugünlerde “Messi yaşlandı” diyenlere inat Amerika’da yeni bir meydan okuma planı yapıyor. “Sahadayken devamlı ilerlemek istiyorum,” diyerek koşmaya ve zirveye tırmanmaya devam ediyor. Onu durdurabilene aşk olsun!
BENİM FUTBOL KAHRAMANIM SERİSİ HEM EBEVEYNLER HEM DE ÇOCUKLARLA BÜYÜK GOLLER ATIYOR!
Benim Futbol Kahramanım serisiyle, dünyaca ünlü futbolcuların büyük zaferlerle dolu başarı hikâyelerini çocuğunuzla birlikte okuyacaksınız. En mühimsi, futbol kahramanının yaşamının derinliklerine dalarken çocuğunuz, okuduğunu anlama becerilerini geliştirecek. Okuma becerisi kazandırmanın en iyi yolu, ona elinden bırakamayacağı kitaplar vermektir.

Messi / Benim Futbol Kahramanım Özeti

Messi / Benim Futbol Kahramanım Pdf Oku

Messi / Benim Futbol Kahramanım Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu