PDF Kitap

Aşk Olsun! PDF Oku indir

Aşk Olsun! PDF oku indir, Gökben Hızlı Sayar tarafından kaleme alınan Aşk Olsun! kitabı, 208 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Aşk Olsun! kitabı 13,5 x 21 ebatında olup, 2024 Nemesis Kitap tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Aşk Olsun! pdf oku, Aşk Olsun! PDF yandex, Aşk Olsun! PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Aşk Olsun! PDF Oku

“Bizler sevgiyle iyileşiriz, sevgiyle büyürüz ve sevgiyle gelişiriz.”

-Sigmund Freud

 

Aşk, her yaşta yaşanan ve insanı kuvvetli hissettiren, yaşamın en mühim duygularından biri. Âşık olduğumuz zaman ayaklarımızın yerden kesilmesiyle yaşadıklarımız hangi yaşta olursa olsun canlılık, umut verir insana. Hayata daha mutlu ve umutlu bakmak, doğru insanla yollarımız kesiştiğinde yaşadığımız hisler, bizi bambaşka bir insan haline getirir.

 

Doğru insanı bulduğumuzda yaşamın tüm güzelliklerini hatta acı ve tatlı tüm anları o insanla yaşamak, paylaşmak istedik. İşte, Aşk Olsun! kitabı aşkı bulduğumuzda nasıl koruyacağımızı anlatıyor. Hayatın anlamı olarak aşk, evrim sürecimizde aşk, ilahi aşk ve daha birden fazla başlıkta uzman görüşlerinin bulunduğu bu kitapta, kalbinizin en derinlerine kadar ineceksiniz. Kendinizi ve yaşadıklarınızı gözden geçirecek, aşkın iyileştirici yönü sayesinde her şeyi dönüştürebilme gücüne sahip olabileceğinizi göreceksiniz.

 

Hep birlikte aşkı keşfetmeye hazır mısınız?

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu