Sosyoloji

İnsan ve Toplum Bilimleri II Epistemolojik ve Kavramsal Sınırlar PDF indir

İnsan ve Toplum Bilimleri II Epistemolojik ve Kavramsal Sınırlar PDF Oku indir, İnsan ve Toplum Bilimleri II Epistemolojik ve Kavramsal Sınırlar kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. İnsan ve Toplum Bilimleri II Epistemolojik ve Kavramsal Sınırlar kitabının kapağı ise 612 özelliğine sahiptir. 9786053269151 dilinde yazılmış olan İnsan ve Toplum Bilimleri II Epistemolojik ve Kavramsal Sınırlar kitabını 03.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. İnsan ve Toplum Bilimleri II Epistemolojik ve Kavramsal Sınırlar kitabını PDF indir.

İnsan ve Toplum Bilimleri II Epistemolojik ve Kavramsal Sınırlar PDF

“İnsan ve toplum bilimleri insanın ne olduğunu onun dünya çapındaki durumundan hareketle açıklamaya çalışır. İnsanı her sosyal ve doğal realiteden kopuk, uygun bir gökyüzünün altında yaşayan varlık gibi düşünemeyiz. Bir insan, dilbilimci için bir konuşan’dır, sosyolog için toplumda yaşayan birey’dir; ekonomist için bir tüketici’dir, politikacı için bir seçmen’dir ve bir vatandaş’tır, efsane uzmanı için bir inanan kişi’dir, psikanalist için bilinçaltı itkilerine maruz süje’dir. İnsan ve toplum bilimlerinden her biri insani bir kişiyi analiz eder; özel bir alanla meşgul olur ve bu alanı keşfeder.”
 
Prof. Dr. Zeki Özcan, ülkemizde ile ilgili bi hayli kısıtlı çalışmalar bulunan İnsan ve Toplum Bilimleri hususunda, özellikle yabancı kaynaklardan yararlanarak en güncel görüş, tartışma ve metodolojileri inceliyor ve literatüre büyük bir katkı sunuyor.

İnsan ve Toplum Bilimleri II Epistemolojik ve Kavramsal Sınırlar Özeti

İnsan ve Toplum Bilimleri II Epistemolojik ve Kavramsal Sınırlar Pdf Oku

İnsan ve Toplum Bilimleri II Epistemolojik ve Kavramsal Sınırlar Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu