Din

Dini Hayatımızı Manipüle Eden Sloganlar PDF indir

Dini Hayatımızı Manipüle Eden Sloganlar PDF Oku indir, Dini Hayatımızı Manipüle Eden Sloganlar kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Dini Hayatımızı Manipüle Eden Sloganlar kitabının kapağı ise 232 özelliğine sahiptir. 9786257429191 dilinde yazılmış olan Dini Hayatımızı Manipüle Eden Sloganlar kitabını 01.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Dini Hayatımızı Manipüle Eden Sloganlar kitabını PDF indir.

Dini Hayatımızı Manipüle Eden Sloganlar PDF

Toplumumuzda dini meseleler çoğu kere klişeleşmiş belli  başlı sloganlar üizerinden ele alınmaktadır. Önemli bir  kısmı ayet ve hadis meallerinden mülhem bu sloganlar; ya  din algımızı tek bir noktaya odaklayarak farklı bakış açılarının önünü tıkamakta yahut konuyu bağlamından değişik bir  mecraya taşıyarak halk arasında hatalı anlayışların yayılıp  kökleşmesine neden olmaktadır.
Elinizdeki bu kitap, dini meseleleri salt sloganik söylemler  üzerine bina eden bu yaklaşıma dikkat çekmekte ve halk  arasında revaç bulan belli başlı sloganları ilmi ve düşüncesi  zeminde inceleyerek okuyucuya bu anlamda bir perspektif  sunmayı amaçlamaktadır.

Dini Hayatımızı Manipüle Eden Sloganlar Özeti

Dini Hayatımızı Manipüle Eden Sloganlar Pdf Oku

Dini Hayatımızı Manipüle Eden Sloganlar Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu