Hobi

Yeni Başlayanlar İçin Tarot PDF indir

Yeni Başlayanlar İçin Tarot PDF Oku indir, Yeni Başlayanlar İçin Tarot kitabı 9786057044075 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Yeni Başlayanlar İçin Tarot kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 27.09.2024 dilinde yazılmış olan Yeni Başlayanlar İçin Tarot kitabını Orhan Efe Özenç numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Yeni Başlayanlar İçin Tarot kitabını PDF indir.

Yeni Başlayanlar İçin Tarot PDF

Aradığınız Tüm Cevapları ve Rehberliği Tarot Kartlarında Bulabilirsiniz

Yüzseneler boyunca Tarot kartları, görünmeyen âlemlerden yanıtlar arayanların danıştığı ve kehanet ilmi erbabının başvurduğu birer rehber olmuştur. Nitekim Tarot’un yaşamımızdaki büyük ikilemlerin çözümlerini aydınlattığı ve hatta bireylerin önümüzdeki zamanlarda talihsizliklerden kaçınmalarına yardımcı olduğu kabul edilmiştir. Tarot deneyimi gerçekten de kuvvetlendirici olabilir, kafa karıştırıcı durumlara açıklık getirebilir ve bize şu anda yaptığımız seçimlere dayanarak istikbalimizi şekillendirme kabiliyetine sahip bulunduğumuzu gösterebilir.

Bundan dolayı, Tarot yalnızca “fal bakmaktan” çok daha yükseksıdır; bireylerin kaderini okumak, hayatlarına dair yaklaşımlarına yeni boyutlar ve geniş bakış açıları kazandırmak için hayli kuvvetlendirici bir araçtır. Ve işte “Yeni Başlayanlar İçin Tarot”ta, kitapları tüm dünya çapında 7 dile çevrilen ve 1 milyondan fazla adet satan yazar Lisa Chamberlain, Tarot’un gizemli ve cezbedici dünyasına adıma atmak isteyen herkese, kendine özgü açık ve anlaşılır üslubuyla tüm kapıları açıyor.

Bu eser, Evren’in bizlerle iletişim kurduğu, zorlu konulara açıklık getirdiği ve mevcut seçimlerimizin olası sonuçlarını gösterdiği görsel bir dil konumundaki Tarot’ta bulunan 78 kartın her birine ve bir bütün olarak destenin sembolik sistemine kapsamlı bir girizgâh yaparak bu dili kendi kendinize öğrenmenizi sağlıyor.

Tarot yolculuğunuzu en ideal biçimde başlatmanızı sağlayacak olan bu kıymetli rehberde,
– Bir kehanet sanatı olarak Tarot’un kökenlerini ve evrimini
– Tarot destelerinin geçmişten günümüze tarihçesini ve Tarot ile ilgili doğru bilinen yanlışları
– Majör, Minör ve Saray Arkana kartlarının yapısını ve sembolizmini
– Kartları yorumlamak için temel ipuçlarını, açılımları ve egzersizleri
– Kartları kendiniz için okumak hususunda gerekli tavsiyeleri
– Her bir kartın düz, ters ve konumsal anlam ve tabirlerini
Ve çok daha yükseksını bulacaksınız!
 

Yeni Başlayanlar İçin Tarot Özeti

Yeni Başlayanlar İçin Tarot Pdf Oku

Yeni Başlayanlar İçin Tarot Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu