Mizah

Sudoku 3 (Zor) PDF indir

Sudoku 3 (Zor) PDF Oku indir, Sudoku 3 (Zor) kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Sudoku 3 (Zor) kitabının kapağı ise 200 özelliğine sahiptir. 9786056563928 dilinde yazılmış olan Sudoku 3 (Zor) kitabını 22.08.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Sudoku 3 (Zor) kitabını PDF indir.

Sudoku 3 (Zor) PDF

Japonca “Sayılar tek olmalı” manasına gelen “Suuji wa dokishin ni kagiru” sözcüklerinin kısaltması olan Sudoku, şimdilerde Asya’dan, Avrupa ve Kuzey Amerika’veya yayılan bi hayli popüler bir oyundur. ABD’de Number Place (rakam yerleştirme) olarak anılan oyun, Türkiye’de 1994 senesinden bu yana Diamond adıyla piyasadadır.
Dünyanın en fazla ilgi gören oyunlarının başında gelen bu bulmacada, harfler yerine sayılar kullanılır. Rakamlarla oynanmasına karşın matematikle ilgisi olmayan Sudoku toplama yahut çarpma bilgisi gerektirmez.
 Bulmacanın zorluk derecesine göre ipuçları verilir. Verilen ipuçları baz alınıp, mantık yürütülerek oynanan bir oyundur. Aralarında ABD’nin de bulunduğu 100’ü aşkın ülkeyi kasıp kavuran Sudoku ; zeka gücünü geliştirici entelektüel bir rakam bilmecedir. Otobüste, trende, öğle arasında, teneffüste rahatlıkla oynanılabilecek bir oyundur.

Sudoku 3 (Zor) Özeti

Sudoku 3 (Zor) Pdf Oku

Sudoku 3 (Zor) Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu