Spor

Pedro Malheiro Saha Generali PDF indir

Pedro Malheiro Saha Generali PDF Oku indir, Pedro Malheiro Saha Generali kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Pedro Malheiro Saha Generali kitabının kapağı ise 151 özelliğine sahiptir. 9786254259289 dilinde yazılmış olan Pedro Malheiro Saha Generali kitabını 30.09.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Pedro Malheiro Saha Generali kitabını PDF indir.

Pedro Malheiro Saha Generali PDF

Pedro Malheiro’nun hikayesi, Lizbon’un dar sokaklarından dünya sahnelerine uzanan bir yolculukla başlar. Küçük Pedro, futbol topuyla ilk tanıştığında halen beş yaşındaydı. Sokaklarda, arka bahçelerde top peşinde koşarken, hayalleri de onunla birlikte büyüyordu. Her vuruşunda, her golünde, futbolun büyülü dünyasına bir adım daha yaklaşıyordu.
 
Bu kitap, Pedro’nun çocukluğundan başlayarak, onun azmi, tutkusu ve karşı karşıya geldiğı zorluklar üzerine kurulu bir macerası anlatıyor. Bir çocuğun nasıl olup da tüm önüne geçeri aşarak kendi kahramanı olabileceğinin, hayallerinin peşinden giderek nasıl gerçek bir yıldıza dönüşebileceğinin öyküsü bu.

Pedro Malheiro Saha Generali Özeti

Pedro Malheiro Saha Generali Pdf Oku

Pedro Malheiro Saha Generali Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu