Bilgisayar

Yeni Başlayanlar için ROS ile Etkili Programlama PDF indir

Yeni Başlayanlar için ROS ile Etkili Programlama PDF Oku indir, Yeni Başlayanlar için ROS ile Etkili Programlama kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Yeni Başlayanlar için ROS ile Etkili Programlama kitabının kapağı ise 488 özelliğine sahiptir. 9786253977696 dilinde yazılmış olan Yeni Başlayanlar için ROS ile Etkili Programlama kitabını 21.02.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Yeni Başlayanlar için ROS ile Etkili Programlama kitabını PDF indir.

Yeni Başlayanlar için ROS ile Etkili Programlama PDF

Dünya çapında robot programlaması için çeşitli yazılım platformları geliştirilmiştir. Bunlardan en yaygın kullanıma sahip, en popüler ve en fazla yeni kütüphane ve topluluk desteği yayına giren açık kaynaklı robot programlama platformu ROS’tur (Robot Operation System). İlk başlayanlar için ROS başta çok karmaşık ve bilinmesi zor bir yapıya sahip gibi gözükse de ayrıntı kısmına girildiğinde ne kadar kolay, bi hayli hızlı ve işlevsel bir platform olduğu anlaşılır.

İşte bu kitapta tam anlamıyla ROS’un ayrıntı kısmına girilerek neyin neden dolayı yapıldığı, neden/ sonuç ilişkisi içinde anlatıldı. Bu nedenle ROS’u öğrenmek isteyen Türk gençliğinin başvurabileceği çok kapsamlı ve geniş bir şekilde bir kitap olduğu kanaati taşınmaktadır. Bunun yanında kitap, kendi kendine öğrenme (self learning) prensibi ile yazıldı. Yani ROS’u öğrenmek isteyen bireyler herhangi bir eğitmene ihtiyaç duymadan en alt düzeyden başlayarak ROS ile ilgili temel yeterliğin ötesinde bir düzeyye çıkabilecektir. Kitapta, geniş bir şekilde anlatımın yanında basitten karmaşığa doğru ve birbiri ile ilişkili uygulamalarla teorik olarak öğretilen konunun pekiştirilmesi sağlanmaya çalışıldı. Uygulamalar yalnızca kod olarak değil her kodun hangi amaçla yazıldığı da anlatılarak neyin neden dolayı yapıldığı pekiştirilmeye çalışıldı.

Derinlemesine anlatım tarzı ile ROS ile ilgili yazılmış ilk Türkçe kitap olma özelliğine sahip kitabımızın, Türk milleti için robot teknolojilerinin gelişimine katkı sağlaması en büyük temennimiz ve motivasyonumuzdur.

Yeni Başlayanlar için ROS ile Etkili Programlama Özeti

Yeni Başlayanlar için ROS ile Etkili Programlama Pdf Oku

Yeni Başlayanlar için ROS ile Etkili Programlama Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu