PDF Kitap

Tamu Fırtınası PDF Oku indir

Tamu Fırtınası PDF oku indir, Çağatay Demirel tarafından kaleme alınan Tamu Fırtınası kitabı, 13,5 x 21 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Tamu Fırtınası kitabı 2018 ebatında olup, 1. Basım Bilgeoğuz Yayınları tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Tamu Fırtınası pdf oku, Tamu Fırtınası PDF yandex, Tamu Fırtınası PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Tamu Fırtınası PDF Oku

     Çok sorulan bir sorudur: Acaba evrende yalnız mıyız? Dünyada hala balta girmemiş ormanlar ve ayak basılmamış topraklar varken bu soru: Acaba dünya çapında yalnız mıyız? Şeklinde olmalıdır.

Hiç merak ettiniz mi, neden Türkçe ile Kızılderili dilleri içinde ortak sözcükler mevcuttur? Dünyadaki köklü medeniyetlerin inanç ve kültürlerinde neden bu kadar çok ortak nokta mevcuttur? İnşa edilmesi şimdilerde bile zor ve seneler alabilecek olan piramitler, neden yapılmıştır? Birinci Dünya Savaşı dediğimiz savaş gerçekten de ilk dünya savaşı mıdır?

   Türk, Mısır, Güney Amerika ve İskandinav medeniyetlerinin zengin tarih, kültür ve mitolojilerinin birleştirildiği ve bir çırpıda okuyacağınız bu kitap bilgi ve hayal gücünün müthiş bir birleşimidir.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu