PDF Kitap

Eflal 4 – Özel Kutulu Set PDF Oku indir

Eflal 4 – Özel Kutulu Set PDF oku indir, R. İdeli tarafından kaleme alınan Eflal 4 – Özel Kutulu Set kitabı, 448 sayfadan bir araya gelmiştir. 3. Hamur değeri ile basılan Eflal 4 – Özel Kutulu Set kitabı 14 x 22 ebatında olup, 2024 Artemis Yayınları tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Eflal 4 – Özel Kutulu Set pdf oku, Eflal 4 – Özel Kutulu Set PDF yandex, Eflal 4 – Özel Kutulu Set PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Eflal 4 – Özel Kutulu Set PDF Oku

Kutu İçeriği: Ciltli kitap, özel kesim ayraç, 5 adet karakter kartı, imzalı poster, özel tasarım defter

“Kaosun içinde büyüyen insanlar, ne zaman dingin bir suda yüzse boğulurdu. Bazılarımızın ruhu gürültüye o kadar aşinaydı ki bir parça sakinlik gördüğümüzde sese ihtiyaç duyar ve o sesi çıkartmak için boğazımıza uzanan eller kendi ellerimiz olurdu.”
Eflâl…
Mazinin prangalarından kurtulur ve kalemi eline alarak geleceğini kendi elleriyle yazar.
Lâl…
Bazı vedaların kendisiyle verdiği savaşla olduğunu anlar ve bu savaşı dişiyle tırnağıyla kazanır.
Eflâl’in kaderin onu yanlış kapıya yönlendirmesiyle başlayan hikâyesi onlarca insanın yaşamını değiştirir. Bu değişim hepsinin yaşamını farklı açılardan etkilemeye devam ediyordir. Sona ulaşan yolculuklarında, pusulası kendi kalbi olanların yolu yeniden kesişecektir.
Hayat önlerine her zaman bir set çekse de el ele o zorluğun üzerinden atlayan Akdoğanların sınavı onları bambaşka noktalara götürür. Beraber göğüs gerdikleri bir yolculuğun sonunda bir kez daha sağ çıkabilecekler midir?

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu