Ekonomi

İktisadi Hayatın Sosyolojisi PDF indir

İktisadi Hayatın Sosyolojisi PDF Oku indir, İktisadi Hayatın Sosyolojisi kitabı Ayda Rona Aylin Altınay sayfadan oluşmakta ve Mustafa Tuncay Kuş boyutundadır. İktisadi Hayatın Sosyolojisi kitabının kapağı ise Filiz Baloğlu özelliğine sahiptir. Özcan Garan dilinde yazılmış olan İktisadi Hayatın Sosyolojisi kitabını Billur Engin Balın numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. İktisadi Hayatın Sosyolojisi kitabını PDF indir.

İktisadi Hayatın Sosyolojisi PDF

İktisadi Hayatın Sosyolojisi, iktisadi eylemlerin sosyal bağlamla nasıl iç içe geçtiğini ve iktisadi süreçlerin toplumsal yapılarla nasıl şekillendiğini anlamaya yönelik derinlemesine bir keşif sunuyor. Mark Granovetter ve Richard Swedberg’in derlediği bu eser, iktisat ve sosyoloji disiplinlerini harmanlayarak, bireylerin ve kurumların iktisadi kararlarını tespit eden sosyal ağları, normları ve tarihsel bağlamları inceliyor. Kitap, Granovetter’in Gömülülük Teorisi ve sosyal ağlar üzerine çığır açıcı fikirleriyle, iktisadi davranışların bireysel değil, toplumsal dinamiklerle nasıl şekillendiğini gözler önüne çıkarıyor. Bunun yanı sıra Pierre Bourdieu, Karl Polanyi ve Viviana Zelizer gibi iktisat sosyolojisinin literatürünü oluşturan birden fazla ismin makalelerini içeriyor.
 
“Bu derleme, kapsamlı ve sağlam bir araştırmaveyayanan materyalleri bir araya getirerek, iktisadi kurumlar ve bunların işleyişi üzerine analizimizi zenginleştirmede faydalı olabilir.”
–Kenneth Arrow
 
“İktisadi gerçekliğe dair rekabet eden algılarımız, bu kitapta geniş kapsamın keskin analizlerle, uzun vadeli perspektifin ince zamanlamalarla yer değiştirdiği bir düzenlemeye kavuşuyor. Uzmanlar bile bu sayfalarda beklenmedik hazineler bulacaktır.”
–Harrison C. White

İktisadi Hayatın Sosyolojisi Özeti

İktisadi Hayatın Sosyolojisi Pdf Oku

İktisadi Hayatın Sosyolojisi Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu