Akademik

Araştırma Yöntem ve Teknikleri PDF indir

Araştırma Yöntem ve Teknikleri PDF Oku indir, Araştırma Yöntem ve Teknikleri kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Araştırma Yöntem ve Teknikleri kitabının kapağı ise 128 özelliğine sahiptir. 9786259987026 dilinde yazılmış olan Araştırma Yöntem ve Teknikleri kitabını 01.11.2023 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Araştırma Yöntem ve Teknikleri kitabını PDF indir.

Araştırma Yöntem ve Teknikleri PDF

Bu çalışmamızda hedef, araştırmacının araştırma sürecini başından sonuna kadar doğru yönetebilmesi için bilmesi gereken konuları en kısa ve doğru yoldan verebilmektir.

Çalışmanızda çevirileriniz, eldeki verilerin ız, planlamalarınız, sonuçlarınız, alıntılarınız yanlış olabilir, yanlış anlamış yahut yanlış yorumlamış olabilirsiniz. Hepsinin bir karşılığı bir mazereti, bir müsamaha ölçüsü mevcuttur. Lakin hırsızlığın mazereti de hoşgörüsü de müsamahası da olamaz.

Bu hırsızlık çeşidinin hırsızlıkların en adisi, en süflisi, en aşağılık türü olduğunu kaydetmeliyiz. Zira bir araştırmacının gecesini gündüzüne katarak elde ettiği bir tespiti hiçbir utanma duygusu taşımadan sahiplenmek, kendine mal etmek ve kendi adıyla görülmektedirtmaktan daha aşağılık başka bir eylem olduğu kanısında da değiliz.

Çalışmanızın metin kısmı kadar, metin altında bulunan dipnot kısmının da aslında ne kadar mühim olduğu sanırım anlaşılmıştır. Yaptığınız çalışmada yeterliliğiniz, kaynak hâkimiyetiniz ve hatta ilmî dürüstlüğünüz işte bu dipnot bölümünde kendisini gösterecektir.

Araştırma Yöntem ve Teknikleri Özeti

Araştırma Yöntem ve Teknikleri Pdf Oku

Araştırma Yöntem ve Teknikleri Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu