Kültür

Antropoloji Yapmak Bir Antropoloğun Yaşamından Kısa Kesitler PDF indir

Antropoloji Yapmak Bir Antropoloğun Yaşamından Kısa Kesitler PDF Oku indir, Antropoloji Yapmak Bir Antropoloğun Yaşamından Kısa Kesitler kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Antropoloji Yapmak Bir Antropoloğun Yaşamından Kısa Kesitler kitabının kapağı ise 98 özelliğine sahiptir. 9786259412672 dilinde yazılmış olan Antropoloji Yapmak Bir Antropoloğun Yaşamından Kısa Kesitler kitabını 20.09.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Antropoloji Yapmak Bir Antropoloğun Yaşamından Kısa Kesitler kitabını PDF indir.

Antropoloji Yapmak Bir Antropoloğun Yaşamından Kısa Kesitler PDF

Türkiye’de antropolog olmak, genelde bilinçli bir tercihten ziyade tesadüflerin sonucudur. Prof. Dr. Metin Özbek’in mesleki yaşamı da aynı biçimde bir tesadüfle başlıyor ve bir “antropoloji yapma” yolculuğuna dönüşüyor.

Antropoloji Yapmak, insanlık tarihine yapılan büyüleyici bir yolculuk. Metin Özbek yarım asra yayılan yolculuğu boyunca edindiği zengin deneyim ve derin bilgi birikimini kendi kişisel hikayeleri ve içsel yolculuğuyla bütünleştirerek alanla ilgilenenlerin önüne çıkarıyor.
Bu anlamda kitap, bir antropoloğun anılarından çok daha yükseksını içeriyor; kazılarda elde edilen verilerle okuyucuya fiziksel antropolojinin kapılarını aralıyor. Antropolojiyi seven, tarihin ve insanın izini sürmek isteyen herkes için eşsiz bir keşif fırsatı sunuyor.
 

Antropoloji Yapmak Bir Antropoloğun Yaşamından Kısa Kesitler Özeti

Antropoloji Yapmak Bir Antropoloğun Yaşamından Kısa Kesitler Pdf Oku

Antropoloji Yapmak Bir Antropoloğun Yaşamından Kısa Kesitler Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu