Sağlık

7adımda 40 Yıllık Beden Temizliği PDF indir

7adımda 40 Yıllık Beden Temizliği PDF Oku indir, 7adımda 40 Yıllık Beden Temizliği kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. 7adımda 40 Yıllık Beden Temizliği kitabının kapağı ise 272 özelliğine sahiptir. 9786051514192 dilinde yazılmış olan 7adımda 40 Yıllık Beden Temizliği kitabını 27.04.2023 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. 7adımda 40 Yıllık Beden Temizliği kitabını PDF indir.

7adımda 40 Yıllık Beden Temizliği PDF

Bedenin sinyallerini doğru anlamak için…
 
Geleceğin tıbbının en büyük uyanışı, hastalıklar ile atıklar arasındaki ilişkiyi anlamak ve çözümleri yükseltmek olmalıdır. Hastalıkların ana sebebi olan atıkların kaynaklarına yönelik çözümlere odaklanılmalıdır.
Bugüne kadar “yaşlanma geri döndürülemez” yaklaşımı çok söylendi. Siz de bunu kabul ediyor olabilirsiniz. Bu kitapla, yeni bir bedeni baştan ele alabilmenin olabilecek olduğunu görecek, ispatına da şahit olacaksınız.
Kitabı okuyup söylenenleri uygulayanların gençleştiğini dile getirdiklerinde çok şaşıracaksınız. Bu kitabın amacı da budur.
“7 Adımda 40 Yıllık Beden Temizliği” kitabımızda ele aldığımız iyileşme önerileri, yeni gelişmelerle kendinizi bulmanıza yol gösterecektır.
 

7adımda 40 Yıllık Beden Temizliği Özeti

7adımda 40 Yıllık Beden Temizliği Pdf Oku

7adımda 40 Yıllık Beden Temizliği Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu