Sosyoloji

Çevresel Açıdan Sektörel Atık Yönetimi ve Uygulamaları III PDF indir

Çevresel Açıdan Sektörel Atık Yönetimi ve Uygulamaları III PDF Oku indir, Çevresel Açıdan Sektörel Atık Yönetimi ve Uygulamaları III kitabı 9786253938116 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Çevresel Açıdan Sektörel Atık Yönetimi ve Uygulamaları III kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 25.09.2024 dilinde yazılmış olan Çevresel Açıdan Sektörel Atık Yönetimi ve Uygulamaları III kitabını Fevzi Şevik numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Çevresel Açıdan Sektörel Atık Yönetimi ve Uygulamaları III kitabını PDF indir.

Çevresel Açıdan Sektörel Atık Yönetimi ve Uygulamaları III PDF

Sürdürülebilir bir gelecek inşa etmek için sektörlerden kaynaklanan atıkların daha etkin ve verimli yönetimi, kritik öneme sahiptir. Atık yönetim süreçlerinin, atığın oluşumundan bertarafına kadar entegre atık yönetimi ilkelerine uygun olarak yürütülmesi gerekmektedir. Bu zamanda temel hedef, atıkların kaynağında azaltılması, yeniden kullanımı, geri dönüşümü ve geri kazanımı olmalıdır.

Bu kitapta, sektörel bazda bir araya gelen spesifik atık türlerine yönelik ihtiyaç duyulan bilgiler ve sektörlere özgü uygulama alanları ele alınmıştır. Sektörlerde bir araya gelen tehlikeli ve tehlikesiz atıkların türü, miktarı ve ayrıntı kısmına göre bertaraf metotları incelenmiş, maksimum fayda sağlayacak çözümler değerlendirilmiştir. Bunun yanı sıra, bir sektörün atıklarının başka bir sektör için hammadde olabileceği fikriyle işbirliği olanakları üzerinde durulmuş ve bu yolla atıkların ekonomiye kazandırılmasının önemi vurgulanmıştır.

Çevresel Açıdan Sektörel Atık Yönetimi ve Uygulamaları-III, sekiz bölümden oluşmakta olup ağaç ürünleri, demir-çelik, otomotiv, kozmetik, kültür balıkçılığı, altın-bakır cevheri, tekstil ve alkolsüz içecek sektörlerinde yaşanan atıkların sınıflandırılması ve yönetimi ele alınmıştır. Her sektör özelinde atık yönetimi stratejileri ve bertaraf metotları titizlikle incelenmiştir.

Çevresel Açıdan Sektörel Atık Yönetimi ve Uygulamaları III Özeti

Çevresel Açıdan Sektörel Atık Yönetimi ve Uygulamaları III Pdf Oku

Çevresel Açıdan Sektörel Atık Yönetimi ve Uygulamaları III Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu