Sinema & Tiyatro

Gümüş Negatifli Altın Filmler PDF indir

Gümüş Negatifli Altın Filmler PDF Oku indir, Gümüş Negatifli Altın Filmler kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Gümüş Negatifli Altın Filmler kitabının kapağı ise 110 özelliğine sahiptir. 9786259484839 dilinde yazılmış olan Gümüş Negatifli Altın Filmler kitabını 13.09.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Gümüş Negatifli Altın Filmler kitabını PDF indir.

Gümüş Negatifli Altın Filmler PDF

 
“Cemal Berktaş, Gümüş Negatifli Altın Filmler kitabıyla Türk sinemasının mühim filmlerini titizlikle inceleyip kaleme almış. Çok güzel bir eser meydana gelmiş.

Kitapta yönetmenliğini yaptığım ‘Madde 438’ filminin geniş bir şekilde analizi de yer alıyor. Berktaş’a çok ama çok teşekkür ederim. Madde 438 filmini bu kadar ilgiyle fark eden ilk kişi. İnanın ödül verilen Antalya Film Festivali, Adana Film Festivali, Kadın hakları koruma derneklerinin haberleri bile yok. Bilmezler, Cemal gibi fark etmezler. Hatta ilgilenmezler bile. Lütfedip seyretmezler. Kadın haklarını Madde 438 ile gerçek yaşamdan alıp filmle yürürlükteki haksızlığı kaldırdık. Haberleri yok. Olsun yeni gençlik fark edecek. Cemal gibi… Belki de aracılığıyla. Berktaş’ı yürekten alkışlıyorum.”

Ümit Efekan
 
 

Gümüş Negatifli Altın Filmler Özeti

Gümüş Negatifli Altın Filmler Pdf Oku

Gümüş Negatifli Altın Filmler Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu