Çocuk

Gül Çiçek Öğretmenim / Ninem Korkut’tan Hikayeler PDF indir

Gül Çiçek Öğretmenim / Ninem Korkut’tan Hikayeler PDF Oku indir, Gül Çiçek Öğretmenim / Ninem Korkut’tan Hikayeler kitabı 9786259799933 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Gül Çiçek Öğretmenim / Ninem Korkut’tan Hikayeler kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 08.10.2024 dilinde yazılmış olan Gül Çiçek Öğretmenim / Ninem Korkut’tan Hikayeler kitabını Sümeyye Kale numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Gül Çiçek Öğretmenim / Ninem Korkut’tan Hikayeler kitabını PDF indir.

Gül Çiçek Öğretmenim / Ninem Korkut’tan Hikayeler PDF

Nilüfer Zontul Aktaş’ın kaleminden çıkan “Gül Çiçek Öğretmenim” kitabı, minik Ayça’nın öğretmenine olan sevgisini ve hayal gücünü konu alıyor. Öğretmenler Günü’nde, kendi elleriyle bir araya getirdiği çiçeklerden bir armağan vermek isteyen Ayça, kurumuş çiçeklerini bir araya getirerek unutulmaz bir armağan vermeye karar verir. Lakin, bu sürede çiçeklerin neşeli sesleriyle dolu bir maceraya atılır.
 
Bu sıcacık hikâye, çocuklara doğa sevgisini ve el emeğinin değerini anlatırken, öğretmen-öğrenci ilişkisine dair duygu dolu anlar sunuyor. “Gül Çiçek Öğretmenim” kitabını hemen satın alarak çocuklarınıza doğayı sevmeyi, üretken olmayı ve sevgilerini ifade etmeyi öğreten bu güzel öyküyü armağan edin!

Gül Çiçek Öğretmenim / Ninem Korkut’tan Hikayeler Özeti

Gül Çiçek Öğretmenim / Ninem Korkut’tan Hikayeler Pdf Oku

Gül Çiçek Öğretmenim / Ninem Korkut’tan Hikayeler Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu