Tarih

Antik Roma’da Günlük Hayat PDF indir

Antik Roma’da Günlük Hayat PDF Oku indir, Antik Roma’da Günlük Hayat kitabı 9786253891152 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Antik Roma’da Günlük Hayat kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 08.10.2024 dilinde yazılmış olan Antik Roma’da Günlük Hayat kitabını Tufan Göbekçin numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Antik Roma’da Günlük Hayat kitabını PDF indir.

Antik Roma’da Günlük Hayat PDF

Tarihin, belki de en ünlü uygarlığında günlük hayat nasıldı? Romalıların günlük rutinleri nelerdi? Alışverişi nereden, nasıl yapıyorlardı? Hangi yemekleri yiyorlardı? Hangi etkinliklere katılıyorlardı? Nasıl evlerde kalıyorlardı?
Antik Roma gibi bir uygarlığı düşünürsek aklımıza çok daha yüksek soru geleceği kesindir. Matz’ın ilk elden kaynaklara dayanarak sunduğu bu anlatıda, bir Romalının evine girecek, onunla birlikte yemek yiyecek, gerekli durumlarda mahkemeye gidecek, senatoda kanun maddesi tartışacak ve arenada gladyatörleri izleyeceksiniz.
Antik Roma’da Günlük Hayat, sizi Romalıların günlük yaşamında bir yolculuğa çıkarıyor.
“Bu kısa, öz ve bilgilendirici kitap, adının çağrıştırdığı üzre, akademik olmayan bir okur kitlesine yöneliktir ve Antik Roma yaşamı konusunu, genelde edebi kaynaklardaki anekdot niteliğindeki ispatlara atıfta bulunarak tanıtıyor.”
–Renate Kurzmann, University College Dublin

Antik Roma’da Günlük Hayat Özeti

Antik Roma’da Günlük Hayat Pdf Oku

Antik Roma’da Günlük Hayat Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu