PDF Kitap

Galata, Pera, Beyoğlu: Bir Biyografi PDF indir

Galata, Pera, Beyoğlu: Bir Biyografi PDF Oku indir, Galata, Pera, Beyoğlu: Bir Biyografi kitabı 9789750830099 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Galata, Pera, Beyoğlu: Bir Biyografi kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 25.03.2019 dilinde yazılmış olan Galata, Pera, Beyoğlu: Bir Biyografi kitabını Yelda Türedi numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Galata, Pera, Beyoğlu: Bir Biyografi kitabını PDF indir.

Galata, Pera, Beyoğlu: Bir Biyografi PDF

Sokak sokak Galata, sıra sıra Pera, karış karış Beyoğlu… Yüzsenelerdır farklı kültürleri-kimlikleri kucaklayan, her gün biraz daha değişip dönüşen ama kıymetli özünü asla yitirmeyen caddeler, mahalleler, hanlar, geçitler: John Freely ve Brendan Freely’nin kaleminden sıradışı bir “biyografi”…

İstanbul’a dair kitaplar hep tarihi yarımadaya odaklanır. Ama Galata, Pera, Beyoğlu: Bir Biyografi, Konstantinopolis yarımadasının karşısındaki Beyoğlu bölgesine yoğunlaşıyor. Bölgenin gelişimini ve sosyal tarihini, Haliç’teki ilk yerleşimlerden Taksim ve etrafındaki son yerleşimlere kadar, yalnızca mimarisiyle değil, katillerinden mafyasına, fahişelerinden bankerlerine, diplomatlarından sosyetesine kadar, bütün sakinlerini de inceleyerek sokak sokak takip ediyor.

Galata, Pera, Beyoğlu: Bir Biyografi Özeti

Galata, Pera, Beyoğlu: Bir Biyografi Pdf Oku

Galata, Pera, Beyoğlu: Bir Biyografi Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu