PDF Kitap

Geleceğimize Nutuk PDF Oku indir

Geleceğimize Nutuk PDF oku indir, Mustafa Kemal Atatürk tarafından kaleme alınan Geleceğimize Nutuk kitabı, 136 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Geleceğimize Nutuk kitabı 16,5 x 24 ebatında olup, 2024 Doğan Çocuk tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Geleceğimize Nutuk pdf oku, Geleceğimize Nutuk PDF yandex, Geleceğimize Nutuk PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Geleceğimize Nutuk PDF Oku

ATATÜRK, ülkemizin Kurtuluş Savaşı’nı anlatan Nutuk’u en fazla çocuklar ve gençler için yazmış; 100 yıl sonra doğan çocuklar, bu ülkenin hangi şartlar altında kurulduğunu bilsin istemiştir. İşte bu yüzden, Cumhuriyet’in emanet edildiği çocuklara Nutuk’u gerçekten anlatmalıyız. 
Geleceğimize Nutuk, 19 Mayıs 1919’da başlayan şanlı destanımızı çocukların hayalinde daha iyi canlandırabilmesi için, çizgi roman diliyle yazıldı ve resimlendi. Atatürk’ün yaşamı ve Nutuk’un yazıldığı zamanda dünya çapında neler olduğunu anlatan bölümlerle zenginleştirildi. 
Nutuk, hiç unutulmaması gereken şanlı bir destan, bir milli miras, demokrasinin nasıl kazanılacağına, cumhuriyetin nasıl kurulacağına, en ümitsiz zamanlarda bile başarıya nasıl ulaşılabileceğine dair eşsiz bir rehber.

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu