Ders

Proficiency Soru Bankası PDF Oku indir

Proficiency Soru Bankası PDF oku indir, Ekrem Uzbay tarafından kaleme alınan Proficiency Soru Bankası kitabı, 16 x 24 sayfadan bir araya gelmiştir. 1. Hamur değeri ile basılan Proficiency Soru Bankası kitabı 2019 ebatında olup, Nisan Kitabevi Yayınları tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Proficiency Soru Bankası pdf oku, Proficiency Soru Bankası PDF yandex, Proficiency Soru Bankası PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Proficiency Soru Bankası PDF Oku

Bu kitap, üniversitelerin hazırlık atlama sınavları için yazmış olduğum Proficiency kitabımın soru bankası kitabıdır. Proficiency kitabımdaki testlerin yanıt anahtarları klasik yanıt anahtarlarıdır. Hâlbuki bu kitapta, proficiency sınavlarında en fazla sorulan soru tipleri ve bu soru tiplerine ait soruların açıklamalı yanıt anahtarları bulunmaktadır. Öğrenci, proficiency kitabımı çalıştıktan sonra, bu kitaptaki soruları çözme imkânı bulacak ve daha da mühimsi, bu soruların nasıl çözülmesi gerektiğini öğrenecektir.

 

Sizlere kolaylık olması yönünden, açıklamalı yanıt anahtarı bölümünde, sorular yeniden verilmiştir. Bu, size, soruları ve açıklamalı yanıtlarını aynı anda görme fırsatı sağlayacağı gibi, soruları bir kez daha çözme fırsatı sunacaktır. Soruları çözerken şıkları kitabın üstüne işaretlememenizi öneririm. Doğru şıkları başka bir kâğıda yazın ve böylece kitap temiz kalsın. Bu, size, soruları defalarca çözme fırsatı verecektir. Aksi takdirde, soruyu yalnızca bir kere çözmüş olursunuz ve kitaptan maksimum faydayı da sağlayamamış olursunuz.

 

Aynı biçimde, bilmediğiniz sözcüklerin üstüne Türkçelerini yazmayın. Bilmediğiniz sözcükleri bir kâğıda yazın, karşılarına Türkçelerini yazın ve bu kâğıdı defalarca çalışın. Bu sözcüklerin geçtiği cümleleri tekrar okuyarak ve kâğıda bakmadan sözcüklerin Türkçelerini hatırlamaya çalışın.

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu