Felsefe

Zamanın Kokusu-Bulunma Sanatı Üzerine Felsefi Bir Deneme PDF Oku indir

Zamanın Kokusu-Bulunma Sanatı Üzerine Felsefi Bir Deneme PDF oku indir, Şeyda Öztürk tarafından kaleme alınan Zamanın Kokusu-Bulunma Sanatı Üzerine Felsefi Bir Deneme kitabı, 2. Hamur sayfadan bir araya gelmiştir. Metis Yayınları değeri ile basılan Zamanın Kokusu-Bulunma Sanatı Üzerine Felsefi Bir Deneme kitabı 13 x 19,5 ebatında olup, 1. Basım Byung – Chul Han tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Zamanın Kokusu-Bulunma Sanatı Üzerine Felsefi Bir Deneme pdf oku, Zamanın Kokusu-Bulunma Sanatı Üzerine Felsefi Bir Deneme PDF yandex, Zamanın Kokusu-Bulunma Sanatı Üzerine Felsefi Bir Deneme PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Zamanın Kokusu-Bulunma Sanatı Üzerine Felsefi Bir Deneme PDF Oku

“Bugünün zaman krizi hızlanma olarak nitelendirilemez. Hızlanma çağı çoktan bitti. Bugün hızlanma olarak duyumsadığımız şey, zamansal dağılmanın semptomlarından yalnızca biri. Günümüzün zaman krizi, zamanda çeşitli aksaklıklara ve yanlış duyumlara neden olan bir diskroniden kaynaklanıyor. Zaman, düzenleyici bir ritmin eksikliğini çekiyor. Bundan dolayı de ölçüsünü kaçırıyor. Diskroni, bu zamansal bozulma, zamanın adeta dönüp durmasına yol açıyor. Hayatın hızlandığı hissi, amaçsızca dönüp duran zamanın yol açtığı bir duygu aslında…

“Geleceğin temposu nasıl olacak? Hacılık yahut uygun adım ilerleme çağı kesinlikle bitti. İnsanoğlu, kısa bir dolanıp durma zamanından sonra, bir yürüyüşçü olarak dönecek mi yeryüzüne? Yoksa yerçekimini ve çalışmanın bütün ağırlığını ardında bırakarak süzülmenin hafifliğini, boş zamanda süzülerek gezinmenin, bir başka deyişle, süzülen zamanın kokusunu keşfedecek mi?”

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu