Kişisel Gelişim

Bedenin Gizli Gücü PDF indir

Bedenin Gizli Gücü PDF Oku indir, Bedenin Gizli Gücü kitabı 9786259835655 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Bedenin Gizli Gücü kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 23.08.2024 dilinde yazılmış olan Bedenin Gizli Gücü kitabını Mustafa Güdük numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Bedenin Gizli Gücü kitabını PDF indir.

Bedenin Gizli Gücü PDF

David JP Phillips’in TEDx konuşmaları 10 milyondan fazla izlenme sayısına ulaştı.
 
Konfor alanınızdan çıkmak, ufak şeylerden keyif almak, ruh halinizdeki dalgalanmaları kontrol etmek, stresinizi azaltıp öz güveninizi yükseltmek istiyorsanız, bu kitapta zihninizin gücüyle vücudunuzdaki altı nörokimyasalı yöneterek bunları nasıl yapacağınızı öğreneceksiniz. Misal verilecek olursa sıkıldığınızda gülerek yahut ter atarak endorfinlerinizi harekete geçirip daha neşeli bir ruh haline geçebilirsiniz. Önemli bir toplantıya girmeden önce testosteron düzeynizi yükselterek çok daha öz güvenli hissedebilirsiniz. Veya ders çalışmak için motive olamıyorsanız, dopamininizi dengelemeyi öğrenerek gerektiğinde odaklanabilirsiniz.
David JP Phillips, bu kitapta tam anlamıyla bunları ve daha fazlasını nasıl yapacağınızı açıklıyor. Vücut kimyanızın sizi ve sizin de onu nasıl etkileyebileceğinizi öğretiyor. Her biri başka biçimde fayda sunan bu altı maddenin derinlerine iniyor ve arzu ettiğiniz ruh halini yaratmak için bunları doğal olarak nasıl harekete geçirebileceğinizi gösteriyor. Bu kolay tekniklerle yaşamınızı baştan sona dönüştürebileceksiniz.
 
 
David JP Phillips, dünyanın dört bir yanındaki bireylerin iletişim şekillerini geliştirmelerine kolaylık sağlayan İsveç kökenli ülkeler arası bir konuşmacı, koç ve yazardır. Yaptığı üç TEDx konuşması, toplam 10 milyondan fazla izlenme sayısına ulaşmıştır. Hayatı boyunca mücadele ettiği stresinu aşmasına kolaylık sağlayan teknikleri anlattığı ve oldukça büyük beğeni alan bu kitap, şu anda 30 dile çevrilmektedir.

Bedenin Gizli Gücü Özeti

Bedenin Gizli Gücü Pdf Oku

Bedenin Gizli Gücü Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu