Siyaset

Kızılelma Türk’ün Dünyaya Yön Verme Ülküsü PDF indir

Kızılelma Türk’ün Dünyaya Yön Verme Ülküsü PDF Oku indir, Kızılelma Türk’ün Dünyaya Yön Verme Ülküsü kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Kızılelma Türk’ün Dünyaya Yön Verme Ülküsü kitabının kapağı ise 400 özelliğine sahiptir. 9786256270404 dilinde yazılmış olan Kızılelma Türk’ün Dünyaya Yön Verme Ülküsü kitabını 11.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Kızılelma Türk’ün Dünyaya Yön Verme Ülküsü kitabını PDF indir.

Kızılelma Türk’ün Dünyaya Yön Verme Ülküsü PDF

Milletlerin ulaşmak istedikleri ideallerine ülkü, mefkûre denir. Bir millet mefkûresi varsa millet olur ve dinamizm kazanır. Kızılelma, genelde “erişilmesi istenen ülkü, elde edilmesi amaçlanan muhayyel yer” anlamında kullanılmıştır. Türk ne kadar büyük olduğunun, ilâhî bir gayenin timsali durumuna gelen Kızılelma, Türk’ün dünya çapında var olma ve dünyaya yön vermesinin adıdır. Kızılelma, dünyaya hakim olmanın sembolüdür.
 
Türk SİHA’ları savaş anlayışını değiştirip yeni bir savaş konsepti geliştirdi. İslâm dünyasının son asırlarda askeri sahada yaptığı en mühim silah olan ‘SİHA’ları üreten Baykar Teknoloji, savaş alanında bir devrim yaratacak insansız uçağa Türk tarihinde mühim bir yeri olan ‘Kızılelma’ ismini verdi.
 
Bu kitapta tarih boyunca Türk ordusu, savaş felsefesi, cihan hakimiyeti ve Türk düşüncesinin tarihi gelişimi ele alınmıştır.

Kızılelma Türk’ün Dünyaya Yön Verme Ülküsü Özeti

Kızılelma Türk’ün Dünyaya Yön Verme Ülküsü Pdf Oku

Kızılelma Türk’ün Dünyaya Yön Verme Ülküsü Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu