Tarih

Büyük Tuzak İkinci Dünya Savaşı’ndaki Çifte Ajanların Hikayesi PDF indir

Büyük Tuzak İkinci Dünya Savaşı’ndaki Çifte Ajanların Hikayesi PDF Oku indir, Büyük Tuzak İkinci Dünya Savaşı’ndaki Çifte Ajanların Hikayesi kitabı 9786050211054 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Büyük Tuzak İkinci Dünya Savaşı’ndaki Çifte Ajanların Hikayesi kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 10.10.2024 dilinde yazılmış olan Büyük Tuzak İkinci Dünya Savaşı’ndaki Çifte Ajanların Hikayesi kitabını Mustafa Kırca numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Büyük Tuzak İkinci Dünya Savaşı’ndaki Çifte Ajanların Hikayesi kitabını PDF indir.

Büyük Tuzak İkinci Dünya Savaşı’ndaki Çifte Ajanların Hikayesi PDF

İkinci Dünya Savaşı’nın dönüm noktası olan 6 Haziran 1944 günü Müttefikler silahlarla bir zafer elde etmişlerdi. Ama bu bunun yanı sıra farklı türden bir operasyonun da zaferiydi. Bir aldatmacanın zaferi.
 
Aldatmanın merkezinde cesaretleri, ihanetleri, açgözlülükleri ve ilhamlarıyla onları düşmanı ikna etmeyi başaran, ikili oynayan ajanlardan bir araya gelen bir ekip bulunmaktaydı. Nazilere 150.000 kişilik Müttefik işgal gücünün hedefinin Normandiya değil Calais ve Norveç olduğunu iddia ettiler. Bu insanlar geleneksel savaşçılar değildi ama hilekârlık şaheserleri binlerce insanın yaşamının kurtulmasını sağladı. Kod adları Bronx, Brutus, Treasure, Tricyle ve Garbo’ydu. Bu onların hikâyesi.
 
“Hiçbir casus hikâyesinden bundan daha fazla keyif almamışımdır ve bundan sonra kurgu okumak daha sıkıcı olacaktır.”
Max Hastings, Sunday Times

Büyük Tuzak İkinci Dünya Savaşı’ndaki Çifte Ajanların Hikayesi Özeti

Büyük Tuzak İkinci Dünya Savaşı’ndaki Çifte Ajanların Hikayesi Pdf Oku

Büyük Tuzak İkinci Dünya Savaşı’ndaki Çifte Ajanların Hikayesi Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu