Bilgisayar

14 Derste C# ile Nesne Tabanlı Programlama PDF indir

14 Derste C# ile Nesne Tabanlı Programlama PDF Oku indir, 14 Derste C# ile Nesne Tabanlı Programlama kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve 1. Hm. Kağıt boyutundadır. 14 Derste C# ile Nesne Tabanlı Programlama kitabının kapağı ise 186 özelliğine sahiptir. 9786256263529 dilinde yazılmış olan 14 Derste C# ile Nesne Tabanlı Programlama kitabını 11.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. 14 Derste C# ile Nesne Tabanlı Programlama kitabını PDF indir.

14 Derste C# ile Nesne Tabanlı Programlama PDF

Herkese Merhabalar,
Bu kitap bir tecrübe ürünüdür. Zira yazarı, uzun seneler hem özel sektörde hem de eğitim yaşamında çalışmıştır. Bundan dolayı eserde kullanılan uygulamaları seçerken titiz bir çalışma yapmıştır. Bunun bunun yanında uygulamalar basit dahi olsa alakalınin nasıl yapıldığını en fazla merak ettiği ve programcının halinden anlayan yapıları içermektedir.
“Yüzme suyun içinde, kodlama kodun içinde öğrenilir” bilinci çerçevesinde en temel konular uygulamaların içinde anlatılarak programcıya hedeflenen konunun mantığını kavratmayı amaçlamaktadır.

Bilgisayar Programcılığı, Mühendislik ve diğer alakalı mesleklerin birçoğunun alakalı derslerinin müfredatına uygun bir dilde yazılan bu kaynak, 14 Ders ile bir ders yarıyılı içinde anlatılabilecek konuların genelini kapsadığı gibi önce konu anlatıp sonra da o konuya uygun güncel bir uygulama ile hiçbir bilginin havada kalmadan bilinmesinı sağlamaktadır.

Eserin programlama deryanıza güzel bir kapı aralaması dileğiyle…

14 Derste C# ile Nesne Tabanlı Programlama Özeti

14 Derste C# ile Nesne Tabanlı Programlama Pdf Oku

14 Derste C# ile Nesne Tabanlı Programlama Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu