PDF Kitap

Alacakaranlık İtirafları PDF Oku indir

Alacakaranlık İtirafları PDF oku indir, Şiro Hamao tarafından kaleme alınan Alacakaranlık İtirafları kitabı, 104 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Alacakaranlık İtirafları kitabı 12,5 x 19,5 ebatında olup, 2024 İthaki Yayınları tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Alacakaranlık İtirafları pdf oku, Alacakaranlık İtirafları PDF yandex, Alacakaranlık İtirafları PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Alacakaranlık İtirafları PDF Oku

“Yamamoto, sen bir insanı öldürmenin ne kadar zor olduğunu hiç düşündün mü? Daha önceleri planlayıp cinayet işlemek, bir şeytan olmadığın sürece yapabileceğin bir şey değil.”

 

Japon polisiyesinin temellerini atan yazarlardan birisi olan ve Japonya’nın en ünlü polisiye yazarı Edogawa Ranpo’yu da etkileyen Şiro Hamao, Alacakaranlık İtirafları’nda tıpkı Şeytanın Çırağı’nda olduğu gibi yine heyecan ve gizem dolu üç uzun öykü anlatıyor.

 

İlk uzun öykü “Alacakaranlık İtirafları”nda doktor Masao Yamamoto, hastane yatağındaki arkadaşı Ryūtarō Ōkawa’ya karanlık sırlarla dolu itiraflarda bulunur. “Rüyada Cinayet”te Tōjirō cinayet işlemeye karar verir ama işlediği cinayetleri hiç hatırlamaz ve rüya ile gerçek içinde kapana kısılır. “Yoldaki Suçlu”da ise bir tren yolculuğu rahatsız edici hadiselerin meydana geldiği bir korku treni yolculuğuna dönüşür.

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu