Kişisel Gelişim

Gizli Manipülasyon PDF indir

Gizli Manipülasyon PDF Oku indir, Gizli Manipülasyon kitabı 9786259835648 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Gizli Manipülasyon kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 12.07.2024 dilinde yazılmış olan Gizli Manipülasyon kitabını Kardelen Güven numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Gizli Manipülasyon kitabını PDF indir.

Gizli Manipülasyon PDF

Zihninizi ele geçirmek için verilen savaşı fark edin!
 
Zihninizi özgür iradenizle kontrol ettiğinizi mi sanıyorsunuz? Mesela bu yazıyı okumayı seçtiğinizdeki gibi… Televizyonu her açtığınızda, herhangi bir kitabı okuduğunuzda, bir mağazaya girdiğinizde, internette gezindiğinizde aklınıza bazı fikirler yerleştirilmeye çalışılır. Sabah gözlerinizi açtığınız andan gece uyuyana kadar sürekli olarak olarak ikna ve tesir çabalarının hedefi olursunuz.
Bu kitabın amacı, birden fazla şeyin zihninizi ve bundan dolayı seçimlerinizi nasıl etkilediğini açıklamaya çalışmaktır. Her zaman etki altındasınız ama siz de başkalarını etkileyebilirsiniz. Bu kitap, başkalarını etkileme sanatı için bir kılavuz olarak tasarlanmamış olsa da isteğe göre bu biçimde de tercih edebilirsiniz. İnsanların tutumlarını ve görüşlerini değiştirmek, onları kendi tarafınıza çekmek, kendi imajınızı geliştirmek yahut çocuklarınızı sebze yemeye ikna etmek… Kitapta bunların hepsi için bazı teknikler bulacaksınız.
Esas amaç, zihninizi ele geçirmek için yapılan savaşın nasıl ilerlediği ile ilgili bir şeyler öğrenmenizdir. Bu kitabı okuduktan sonra birisi sizi istemediğiniz bir biçimde etkilemeye çalıştığında bunun daha kolay farkına varacak, bir mağazanın rafındaki bir ürüne aniden uzanmanızın bir nedeni olduğunu fark edecek ve bir şey ile ilgili belirli bir görüşe katılmaya neden hazır olduğunuzu anlayacaksınız. En mühimsi, seçimlerinizi özgürce yapacaksınız.

Gizli Manipülasyon Özeti

Gizli Manipülasyon Pdf Oku

Gizli Manipülasyon Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu