Siyaset

Geleceği Eskitmek AKP ve Türkiye PDF indir

Geleceği Eskitmek AKP ve Türkiye PDF Oku indir, Geleceği Eskitmek AKP ve Türkiye kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Geleceği Eskitmek AKP ve Türkiye kitabının kapağı ise 92 özelliğine sahiptir. 9786057169648 dilinde yazılmış olan Geleceği Eskitmek AKP ve Türkiye kitabını 11.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Geleceği Eskitmek AKP ve Türkiye kitabını PDF indir.

Geleceği Eskitmek AKP ve Türkiye PDF

Ahmet Çiğdem, bu kitapta AKP iktidarı ve AKP devri Türkiyesi üzerine bir açıklama ve tartışma çerçevesi sunuyor. “AKP iktidarını yaratan şartların sosyolojisi, AKP aracılığıyla kullanılan siyasî ve kültürel araçlarca bu iktidarın sürekli olarakliğini de sağlayacak bir biçimde korunmakta” Çiğdem’e göre; fakat bu sürekli olaraklik, artık Türkiye’nin geleceğini eskiten, o önümüzdeki zamanlarda imkân ve ihtimâlleri kargit gide artan bir tutumla özdeşleyen bir sevk ve idareyi zorunlu kılmaktadır. AKP ve Erdoğan’ı, Türkiye’nin kendilerinin başlattığı bir dönüşüme hapsedilmesi bağlamında tartışmayı öneren kitap, Gezi Protestosu ve Cemaat olgularına da bakarak Türkiye toplumunun yaşadığı son 20 yılın tarihsel-sosyolojik manzarasını resmediyor.
 
Nasıl bir Türkiye’ye evrileceğimiz tartışmasının yakın geçmişteki mühim ipuçlarına dair katkılar sunan kitap, şikayette ortaklıktan daha fazla bir siyasî yönelim için de teorik bir girişim denemesi olarak belirginleşmekte.

Geleceği Eskitmek AKP ve Türkiye Özeti

Geleceği Eskitmek AKP ve Türkiye Pdf Oku

Geleceği Eskitmek AKP ve Türkiye Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu