Edebiyat

V For Vendetta PDF indir

V For Vendetta PDF Oku indir, V For Vendetta kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kuşe Kağıt boyutundadır. V For Vendetta kitabının kapağı ise 396 özelliğine sahiptir. 9786059155120 dilinde yazılmış olan V For Vendetta kitabını 08.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. V For Vendetta kitabını PDF indir.

V For Vendetta PDF

HATIRLA, BEŞ KASIM’I HATIRLA…
 
Özgürlük ve kimlik kaybı kavramlarını, ürkütücü derecede gerçekçi, totaliter bir dünya çapında işleyen ve çizgi roman sanatının en büyük başarılarından biri olarak kabul gören V FOR VENDETTA, Alan Moore ile David Lloyd’un kariyerlerinde dönüm noktası niteliğinde bir eser olarak ön planda gözüküyor.
 
Hayalî bir gelecekte, faşizme boyun eğmiş bir İngiltere’de geçen bu çığır açıcı hikâye, otoriter bir polis devletinin boğucu doğasını ve ona karşı isyan eden insan ruhunun kurtarıcı gücünü gözler önüne çıkarıyor. Oldukça çarpıcı bir netlik ve zekâyla ele alınan bu hikâye, baskı ve direnişi keskin bir biçimde işlerken, eşsiz bir karakter derinliği ve gerçeklik hissi sunuyor.
 
Bu cilt, DC Comics’in orijinal on sayılık serisini, her sayının arasında bulunan ve David Lloyd aracılığıyla renklendirilmiş “geçiş” sayfalarını da içerecek biçimde eksiksiz olarak topluyor. Bunun yanı sıra Lloyd ve Moore’un seri için yazdığı ön sözler ile birlikte, Moore’un yaratım sürecini ayrıntılı bir biçimde anlatan “Boyalı Gülüşün Ardında” bölümü ve Lloyd’un genişletilmiş eskiz defteri bu ciltte yer alıyor

V For Vendetta Özeti

V For Vendetta Pdf Oku

V For Vendetta Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu